mamolka
Fanka BB :)
No kaczucha fajnie że się odezwałaś, tak umilkłaś.
Firenka też już dawno się nie odzywała, hallo co tam kochaniutka u ciebie?
No mamusie rozpisywać się
Tunia Och jak ja bym chciała się tak na łóżko walnąć i nic, kompletnie nic nie robić
A u mnie prawie jak w zegarku od 30 min mnie muli i wymiotuję. Jezu kiedy to się skończy.
Poprawka: zjadłam pączka, 1,5 bułki i czuję się super
Salomi, Anka, Wiolcia- ja tez tak czasami mam, że rano budzę się a mi głowa pęka. Zresztą zauważyłam, że jak boli mnie rano głowa to cała opuchnięta jestem- ręce, buzia, nogi.
Siku na razie raz nocnie Albo i wcale- taką silną wolę mam
Antylopka Ja się polityką nie interesuję, ale wiem którego z kandydatów nie chciałabym za mojego prezydenta i będę tak głosować aby zmniejszyć jego szanse.
Firenka też już dawno się nie odzywała, hallo co tam kochaniutka u ciebie?
No mamusie rozpisywać się
Tunia Och jak ja bym chciała się tak na łóżko walnąć i nic, kompletnie nic nie robić
A u mnie prawie jak w zegarku od 30 min mnie muli i wymiotuję. Jezu kiedy to się skończy.
Poprawka: zjadłam pączka, 1,5 bułki i czuję się super
Salomi, Anka, Wiolcia- ja tez tak czasami mam, że rano budzę się a mi głowa pęka. Zresztą zauważyłam, że jak boli mnie rano głowa to cała opuchnięta jestem- ręce, buzia, nogi.
Siku na razie raz nocnie Albo i wcale- taką silną wolę mam
Antylopka Ja się polityką nie interesuję, ale wiem którego z kandydatów nie chciałabym za mojego prezydenta i będę tak głosować aby zmniejszyć jego szanse.