Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
W poradniku "Happy baby. Od poczacie do narodzin" pisze, że na rowerku jeździć nie wolno. z resztą z taką opinia spotkalam sie juz nie raz i dlatego pozbyłam się rowerka. Zależy czy ćwiczyłas dużo przed ciążą i co ćwiczyłaś. W internecie możesz znaleźć wiele opinie jednym nie zaszkodziło a inne miały poronienia. Ja osobiście wolę odpuścić sobie rowerek i zastąpić go basenem
Tunia ja w tej chwili jestem na L4 więc własnej działalności założyć nie mogę. Też czytałam że jeśli się ma dzialalność i opłaca największe składki to mozna później wiele kasy dostać. Jednak tak trąbią w mediach o tym, że pewnie do mojego porodu już coś z tym zrobią Ja niestety pochodze z drugiej strony małopolski - z drugiej strony Krakowa, na pograniczu małopolski i śląska.
Tunia ja w tej chwili jestem na L4 więc własnej działalności założyć nie mogę. Też czytałam że jeśli się ma dzialalność i opłaca największe składki to mozna później wiele kasy dostać. Jednak tak trąbią w mediach o tym, że pewnie do mojego porodu już coś z tym zrobią Ja niestety pochodze z drugiej strony małopolski - z drugiej strony Krakowa, na pograniczu małopolski i śląska.
Ostatnia edycja: