missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
no ale sam wiesz ze to niedobrze dlatego najlepiej powiedziec o tym lekarzowi na wizycie, na pewno jest wsio ok
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej laseczki
mamolka wlasnie przeglosowana jestes wszystkiego sie nauczysz ja bym nie chciala zeby moderatorem byla osoba zlosliwa lub miala jeszcze inne negatywne cechy bo tylko niepotrzebne spiecia by byly a ma byc milo i przyjemnie i mamy sie rozumiec i wpierac i pomagac na wzajem a ty taka osoba jestes i my ciebie chcemy o!!! zastanow sie prosimy
ja koncze dzisiaj lutke dowcipna jupiii!!!!!!
ewwe jak ci twardnieje brzuszek to niedobrze bo to skurcze sa.... ja pamietam jak mi twardnial brzuch przed porodem dzien czy dwa i w ogole czasem wczesniej tylko ja glupia myslalam ze to dzidzius sie obracal tak a to skurcze byly. lez lepiej wiecej i nie przesilaj sie a jak bedziesz na wizycie to wspomnij o tym lekarzowi lepiej sie zapytac na wszelki wypadek. b jezeli czujesz tak jak ja czulam to to skurcze najlepiej jak zapytasz sie lekarza to bedziesz wszystko wiedziala bo nie chce wprowadzac cie w blad jakbyto nie bylo to