reklama
(: Anka :)
Fanka BB :)
uf a ja mialam gosci i teraz dopiero sama w domu :-) my mamy dwa koty (i wlasnie nie wiem czy przez dzidzie nie bede je musiala wydac :-( ) i moje zdanie jest takie, ze mozna koty uczyc. Ale jak sie kota uczy nie wskakiwac na stol - to on sie uczy by nie robic tego przy nas itd.
Choc troche sie nauczyly. Do kuwetki robia i nie maja z tym problemow, w nocy spia a nie halasuja. Przychodza nam na kolana i ogolnie przytulaja sie ciagle z prosba o glaskanie. Ogolnie tez reaguja na swoje imie, jak po raz setny mowie, zeby czegos nie robily Cos tam wiec umieja
Choc troche sie nauczyly. Do kuwetki robia i nie maja z tym problemow, w nocy spia a nie halasuja. Przychodza nam na kolana i ogolnie przytulaja sie ciagle z prosba o glaskanie. Ogolnie tez reaguja na swoje imie, jak po raz setny mowie, zeby czegos nie robily Cos tam wiec umieja
ewwe
E tam wydawać od razu będą ciekawe ale napewno sie przyzwyczają.Moja kocica wszystko robi na opak i nie tak jakbym chciała, mimo wszystko nawet nie pomyslałam o tym by się jej pozbyć.Natomiast jak będzie, to się okaże za jakieś 7 miechów na razie mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.
My mamy taki problem, ze mamy male mieszkanie. Bardzo male. Praktycznie dziecko bedzie spac w pokoju, do ktorego dostep beda mialy koty. Nie wiem czy chce tak ryzykowac. Przeciez cala noc nie bede czuwac patrzac, czy nie wskakuja do kolyski. Nie jestesmy w stanie odseparowac kotow na noc, bo sie zadusimy w zamknietym pokoju. Z drugiej strony wiem, ze zakazow sie nie posluchaja, jak nie bede patrzec. A wiec problem musimy bardzo przemyslec :-(
no to ciezki temat - pewnie w wakacje przycisne meza by pomyslec nad tym mocniej (teraz nie chce nic o tym slyszec) - a kociaki chcialibysmy dac w jak najlepsze rece - wiadomo - strasznie chcemy by im bylo jak najlepiej (nawet knulam, by tesciom dac, ale sie wzbraniaja... narazie... :-) )
Wlasnie na tym polega plan - tylko tescie nie chca psuja plan :-) Zobaczymy, moze dadza sie namowic... :-)
reklama
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Ania a więc jednak siedzimy na zwolnieniu od poniedziałku obie jakies plany??
ja miałam wczoraj wizyte u kardiologa, EKG wyszło dobrze ale dzis się dowiem kiedy założą mi holer i dopiero po nim będzie coś wiadomo. ogólnie lekarz fantastyczny.Chce sie Was o ctac.
Czy dobrze zrobilam czy źle. Poprosiłam męża żeby szedł z emną do lekarza pomyślałam ze poczeka nlni a on wszedl ze mna do gabinetu. Ja jestem wstydliwa jesli chodzi o moje cialo więc kiedy przyszła pora badania poprosiłam go żeby wyszeł i zaczea mnie. On się wściekł i powiedział, że nigdy nigdzie już ze mną nie pójdzie bo wstydu mu narobiłam... i tak myslę że może źle zrobiłam???? Tak samo nigdy bym nie chciała żeby był przy USG dopochwowym...
ja miałam wczoraj wizyte u kardiologa, EKG wyszło dobrze ale dzis się dowiem kiedy założą mi holer i dopiero po nim będzie coś wiadomo. ogólnie lekarz fantastyczny.Chce sie Was o ctac.
Czy dobrze zrobilam czy źle. Poprosiłam męża żeby szedł z emną do lekarza pomyślałam ze poczeka nlni a on wszedl ze mna do gabinetu. Ja jestem wstydliwa jesli chodzi o moje cialo więc kiedy przyszła pora badania poprosiłam go żeby wyszeł i zaczea mnie. On się wściekł i powiedział, że nigdy nigdzie już ze mną nie pójdzie bo wstydu mu narobiłam... i tak myslę że może źle zrobiłam???? Tak samo nigdy bym nie chciała żeby był przy USG dopochwowym...
Podziel się: