dzień dobry,
ewa też mam wyrzuty z powodu spacerów, bo w tym tyg chyba nie wyjdziemy, bo u nas od rana -20, a w ciagu dnia -13, najcieplej to - 10 więc chyba spacer nie wchodzi w grę
zresztą Zuzia dziś po szczepieniu i jak na razie spi a jak nie śpi to płacze o wszystko, pediatra mówiła, że nie powinna byc ospała, ale czytałam, że Wasze dzieciaczki po szczepieniu nawet przesypiały cały dzień więc się nie martwię...
w ogóle to moje dziecko była bardzo dzielna na szczepieniu, myślałam, że się będzie drzeć, a przy dwóch pierwszych wkłuciach tylko pokwiliła, piszczeć zaczęła przy 3 dopiero, ale i tak szybko ją uspokoiliśmy, wychodząc z gabinetu już nie płakała...
to samo była na usg bioderek, dzieci przed nami wyły w niebogłosy, a moja nawet nie jęknęła
wczoraj coś widać musiało byc w powietrzu bo Zuzia też prawie nie spała cały dzień miała jakies 2 dzrzemki po 30 min
ale od 3 dni robi po kapieli straszną awanturę, krzyczy tak, że aż się zanosi po czym w ciągu 20 min natychmiast zasypia bez kolacji, bo jeść nie chce... w ogóle nie wiem o co come on...
w wanience zabawa, potem się smarujemy, śpiwamy, gadamy, już ubrana prawie i nagle wrzask, a kolek jak na razie nie ma...