reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam:-)
Cwietka kciuki zacisniete:tak:A co do drzemania to u mnie wczoraj bylo to samo.Dwa razy po pol godzinki.A do tego w nocy wstawalam chyba ze 30 razy:confused2:Padam dzisiaj a przede mna pelno prasowania:confused2:

Olcia wszystkiego naj!!!

Oj trzeba leciec bo mleczarz placze:-)

Milego dnia.

reklama
Cześć.
Olcia sto lat!
13_10_12.gif

Mam wrażenie, że z każdą dawką leku jest lepiej. Super!:-D
Dzisiaj też u nas mroźnie, ale może bliżej południa wybierzemy się jednak na krótką wędrówkę:tak:.

Mój nienawidzi leżenia na brzuchu. Strasznie się przy tym denerwuje. Kocha za to zasypiać na boku, chociaż wiem, że nie powinien tak spać:zawstydzona/y:.

Cwietka &&&&&&&&&&&

Wiolcia ale Krzyś się zmienia! Śliczny chłopiec!

Ostatnia edycja:
olcia - ja tez sie dolaczam do zyczen :) STO LAT!

ja dzis w miare wyspana. mala spala od 24 do 9 z dwiema pobudkami. niestety Ninka o 7.40 mnie zbudzila, ale jeszcze udalo mi sie jakos przekimac przy jej akompaniamencie ;) u nas znowu mroz -10 st. i do tego wiatr mrozny. i w zwiazku z tym znowu Nina nie poszla do przedszkola :/ ale jutro idzie na bank, bo maz ja zaprowadza, a my z Alicja w koncu na szczepienie, bo ciagle jakos przekladamy ...

Alicja na brzuchu nie lubi lezec, a co dopiero spac!!! no chyba ze lezy na mnie :)

Olcia- stol stolat niechaj żyje nam .. :)

misiiss- ja mogę od dziś na dukana przejść, wczoraj sobie odpowiednich zapasów narobiłam :) serki wiejskie 3% tł, pierś ind. do upieczenia w folii, tuńczyk w sosie własnym itd :) Na stronie Régime Dukan Coaching minceur: Régime Pierre Dukan : coaching minceur personnalisé, maigrir facilement sprawdziłam sobie ile ma u mnie trwać I faza - - u mnie do 19.II potem już fazy naprzemienne. Dziś u mnie 72 na wadze - ale mam okres i sobie tym tłumaczę ekstra kg :)

u mnie c Olka wczoraj maksymalnie rozłożyło.. noc fatalna ;/

Ostatnia edycja:
cwietka no dokladnie wietzyc dupke trzeba tylko wiesz jak mysle o zniesieniu wozka z 5 tego to mnie mdli ;) ale znow jak wyjde to sie poruszam i spale to mnie mobilizuje :) na godzinke moze wyjde ...

Kurcze, łamię się, czy iść na pole. Na termometrze -7, ale mamy go w najcieplejszym miejscu. Na polu chmury, buro i ponuro, więc pewnie odczuwalna temp. jest niższa. Głupio trochę, bo wczoraj też nie wychodziliśmy, ale chyba jednak zostaniemy w domu...

Franek aktualnie roznosi matę, zaraz wykopie w niej dziurę. A ja pracuję :(

sprawdziłam sobie ile ma u mnie trwać I faza - - u mnie do 19.II potem już fazy naprzemienne. Dziś u mnie 72 na wadze - ale mam okres i sobie tym tłumaczę ekstra kg :)

Też mi obliczył, że pierwsza faza ma trwać dwa dni ;) A do wagi pożądanej mam dojść 2 kwietnia :D Zobaczymy, czy na mojej osobistej diecie normalnojedzeniowo-przeważającodrożdżówkowej też osiągnę ten efekt w takim czasie ;)
A w ogóle to powiedział mi, że powinnam ważyć jeszcze 2,5 kg mniej niż chcę... Nie lubię tego gościa ;)

Olcia, wszystkiego najlepszego:-):-):-) jesteś rybką? (ja też:tak:)

może źle myślę, ale wydaje mi się, że jeżeli temperatura oscyluje w okolicy - 10 to trochę za zimno na spacer:confused::confused:

reklama
mamolka no to od dzisiaj ide z toba z dieta ale nie wiem jak policzyc ile u mnie ma trwac hmmm zaraz pogrzebie kurka nie nko nie wiem co i jak na tej str. znalazlam podobne po polsku i mi wylicylo z emoja idealna waga to 67 bbrr ja chce 65 :) no aletam nie bylo do kiedy ma byc faza 1 . kurde ja nie mam skladnikow to moze od jutra przejde na faze ataku bo dzisiaj to mam w sumie ze swojej wymyslonej diety dzien ogorkowo pomidorowy :p wiec dzisiaj jak maz wroci pojde nakupowac sobie indyka bo uwielbiam i cos tam co jeszcze mozna :)

Ostatnia edycja:
Do góry