Antylopka
Potrojna mamuska
u mnie taki wiatr, ze te 8 stopni to tylko na termometrze!U nas tez mróz okrutny, a zaraz po córeczkę do przedszkola lecę. Dobrze, że Maciusia nie muszę ciągnąć, bo przychodzi do nas pani na godzinkę - akurat, żeby z Mila wrócić z przedszkola.
zamówiłam inne, bo ze sklepu, gdzie mozna zwrócić w ciągu tygodnia bez problemu. za dwupak zapłace 28 euro.Antylopka - sliczny biustonosz. ja tez mam ochote na ktorys z ALLES, ale jakos sie boja zamowic przez net ... ostatnio dorwalam ladny w h&m
Tutaj jest w sumie problem, pewnie dlatego, ze mało która karmi... jedyne do karmienia jakie widziałam, to w carrefourze ich "firmowe"... porazka!
w liceum ja miała 60Nie zrozumieją tego osoby które nie mają problemów z wagą i takich dylematów wagowych (antylopka- wagę 58 kg to ja miałam w liceum więc o czym tu mówić - teraz jest tego sporo więcej ) są osoby co wsuwają wszystko i nie tyją, ja np wystarczy że jem normalnie to tyję, mi nie wystarczy odstawić słodyczy czy chleba(jak niektórym i kg im leca...), na mnie działa coś dopiero bardziej restrykcyjnego, niestety
tak jak piszesz, to taki organizm. Fakt, ze zjadam bardzo dużo, ale większośc to sa produkty zbozowe i owoce z warzywami. No i słodycze, hehe
Jestem bardzo aktywna sportowo i zawsze byłam, ale na wage to nie ma wpływu. Po prostu tak mam, ze trudniej mi przytyc, bo schudnąc nie muszę.
Ostatnia edycja: