reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ja z takim postulatem żeby wszytskie dziewczynym, które obecnie mają wagę poniżej 70 kilo w ogóle się nie ujawniały ile ważą i nie pisały o diteach bo to frustruje ;)

nie mozna patrzec tylko na wage ale równiez na wzrost ja mam zaledwie 155 cm wiec nie moge miec ponad 70 kg bo bym sie chyba z łózka nie ruszyła :-D

reklama
Antylopka - sliczny biustonosz. ja tez mam ochote na ktorys z ALLES, ale jakos sie boja zamowic przez net ... ostatnio dorwalam ladny w h&m

no ja teraz waze 72, a przed ciaza 67-68, ale mam 178cm wzrostu i ponizej 65kg wygladam niedobrze. szczegolnie, ze mam szerokie biodra i ramiona

Franol też bez głosu się śmieje, ale ma jeszcze chyba czas :) Poza tym gada jak opętany, ostatnio nawet "mama" mu wyszło parę razy, szkoda, że nieświadomie ;)

czytałam dzis własnie w książce "Pierwszy rok zycia dziecka" że w głos dziecko zaczyna się śmiac mając średnio 3,5 mies.a piszczeć ok 4,5m ale to średnia, może być pózniej lub szybciej;)

krolcia no ładniutki biustonosz a cena tym bardziej zachęcająca , ten co antylopka podała tez sliczny ale cena mniej atrakcyjna:-D tez bym sie przez net bała

Tak apropo diety (sun - ja mam wielkie prawo pisać, moja waga przewyższa 70:-D)...to wcale dietując nie trzeba głodować, grunt to własnie tak dobrac dietę by nam pasowała, głodówek równiez nie uznaję i bym nie dała rady, mało tego - na ducanie i SB mozna sobie pokombinować ze słodkościami, choć powiem szczerze że człowiek szybko odzwyczaja się od cukru bedąc na tych dietach, najgorzesze są pierwsze 3,4 dni, kiedy ten spadek cukru jest największy, mozna czuć się słabo i nie miec energii, ale za to po kilku dniach wstępuja w człowieka nowe siły:tak:

moj jasko to piszczy pisalam juz kiedys o tym :) smieje sie typowym "haha" hehe" dechy :)

co do diety to u mnie nastepuje po dwoch tyg kryzys typu: ide przed lustro i mowie kurde przeciez nie jestem az taka gruba no i to by bylo na tyle diety :/ tak wyglad amoj kryzys... to kto na dukana idzie i od kiedy bo ja chetnie pojde z nim :) bo teraz dietkuje od wczoraj tak poprostu bez chleba i slodyczy i zielona i czerwona herbatka nie jem po 18 i takie tam ... ale na ta dukana bym sie skusila chetnie

hej:-)
ja ostatni zauważyłam, że lubię chodzić po sklepach i wyszukiwać ciuszki, a potem załamka - bo z reguły szukam starego rozmiaru no i oczywiście za małe wszystko:no: Ostatnio przymierzałam spodnie 40 i też za małe, bleee:zawstydzona/y:
Przed 1 ciążą ważyłam 57, przytyłam z 24 kg!!! a po miesiącu bardzo dużo (pewnie około 20 kg)zeszło samo - bez diety:szok::-D Po roku w wakacje ważyłam tyle samo czyli 57. W tą ciążę wchodziłam z większą wagą bo około 64 kg (ehh, to przez rzucanie fajeczek). A teraz ważę około 71 kg. A wzrost 168. Pupa ,biodra, brzuch to masakra jakaś:cool:
a problem jest bo uzależniłam sie od słodyczy. Nigdy tyle nie wsuwałam. Nie wiem, co się ze mną dzieje!!!!!

dziewczyny, śliczne biustonosze!!

Mój synuś zaczął od jakiegoś czasu ulewać, i to sporo. Nawet ze 2 h po jedzeniu uleje:confused2:

U nas tez mróz okrutny, a zaraz po córeczkę do przedszkola lecę. Dobrze, że Maciusia nie muszę ciągnąć, bo przychodzi do nas pani na godzinkę - akurat, żeby z Mila wrócić z przedszkola.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry