reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam niedzielnie:)

olcia kciuki&&&&& będazie super;)

u nas nic do tyłu przez ten katar aż w koncu przed 5 już mała tak furczała że niemal sie dusiła, musiałyśmy wstać i zrobić wszystkie niezbędne zabiegi przez co był nerw niesamowity i oczywiście niespanie dopiero przed 8 padła wymeczona:(
dziś cały czas kicha, wasze też przy katarku tak dużo kichają? acha i mimo że uciagnę tą frida ile sie da to i tak furczenia do końca nie da się pozbyć? u was też tak jest? czy może po odciągnięciu całkowita ulga?.........i jeszcze sama z tym wszystkim jestem:(
Ide na obiad do siostry to może spacerek dobrze na nią podziała a w podrodze kupię Cebion.

reklama
witam się niedzielnie :-D
my już po chrzcinach - na szczęście :-) Miki popłakał zanim się msza zaczęła i już myślalam, że będzie się darł przez całą mszę ale on się uspokoił jeszcze zanim ksiądz wyszedł :-) cały czas był grzeczny tylko na końcu znowu dał głos, ale już msza się kończyła :-) tyle, że nagle skupisko całej rodzinki, pierwszy raz w kościele i hałas w domu to go wykończyło i w nocy nie chciał sam zasypiać w łóżeczku więc nocke spędził z nami :-)
no i ogólnie cieszę się, że już mamy to z głowy.
i nareszcie mam leżaczek bo czekalam na chrzciny i oto jest :-D a mate dostaliśmy w spadku po dzieciakach siory i sprawdza się super!

Cześć i czołem!
Wczorajsza podróż do Wałbrzycha udała się średnio. W aucie Ida ładnie spała, ale jak tylko wysiedliśmy z samochodu, obudziła się i nie dało rady jej uśpić. Marudziła i domagała się noszenia. Nie dziwię się jej, że była zdenerwowana - też nie przepadam za Wałbrzychem.

Zaraz wybieramy się na spacerek. Tylko jeszcze trzeba oczyścić stajnię Augiasza, jaką w pieluszce wyprodukowało moje dziecię.

Olcia - wszystko będzie dobrze.

witam i ja
dziewczyny bedzie dobrze-na pewno żadne z Waszych dzieci nie będzie sie tak darło jak moja Paulisia:) czekamy na sprawozdanie z uroczystości:)
a ja zabrałam starszą na babski wypad-poszlysmy na rynek a potem do McDonalda na fryteczki;). W drodz epowrotnej mi peiknie zasnela i niedawno wstała-to zasneła Ala-czy one nie mogą zasnąc raz równoczesnie zeby i mama kimnęła??
Ale spacerek fajny-pogoda piekna troszke mrozik az miło:) Ale ze jeszcze mi Paula kaszle to tylko chwilke chodziłysmy i zaraz powrót był
a co do chrzcin jeszcze t zmobilizowałyscie mnie do poszukania restauracji-bo na domowe party to ja juz sie nie pisze...

My też za spacerku wróciliśmy. Zmroziło mi twarz nie ma co!:-D Daniel jeszcze kima przy otwartym balkonie. Starszak mam nadzieję po takim wietrzeniu pójdzie szybciej spać.

A ja zła jestem okropnie:wściekła/y: Też chciałam iść na spacerek, takie dziś fajne słoneczko, zrobiłam sobie nawet makijaż na tę okoliczność ;-), nakarmiłam Młodego, a strasznie dziś marudny był, potem oczywiście strzelił kupę, więc kolejne przebieranie, jak go wcisnęłam po wielkich bojach w kombinezon to zarzygał mnie i siebie, no i skapitulowałam:-( ehh, widocznie nie miał dziś ochoty na spacer...
Przy okazji przymierzyłam mu kombinezon, który miał być na chrzciny i ....ledwie go wcisnęłam:szok: a to duży 68 - większy od aktualnie noszonego kombinezonu 62, więc nie rozumiem:confused2: może to przez ten materiał podszewki - ten 62 jest śliski i dziecko się fajnie w niego wsuwa, a tamten nie i jeszcze do tego ma tylko 1 nogawkę rozpinaną - porażka:no:

cwietka jak bylam w netto to sobie pomyslalam o Twojej diecie skszowej i sprawdzilam margaryny w kostce :tak: jest taka nettowa margaryna do pieczenia bezmleczna ale zapomnialam nazwe :)

cwietka jak bylam w netto to sobie pomyslalam o Twojej diecie skszowej i sprawdzilam margaryny w kostce :tak: jest taka nettowa margaryna do pieczenia bezmleczna ale zapomnialam nazwe :)

Dzięki :-) Miło mi, że o mnie pomyślałaś :tak:
Ja mam pod nosem Biedronkę i tam jest jedna bezmleczna - Tortowa. Powoli się przymierzam do masła, ale ciągle się boję, że wysypka powróci. Dzisiaj Idkowi wyskoczyły trzy krostki i jestem przerażona :no:

reklama
hej kochane

gabi moj chrzesniak byl chrzczony jak mial 4 miesiace i byl grzeczny wkosciele jak nie wiem :) ksiac stwierdzil ze bedzie z niego swiety czlowiek za to teraz ma 3 latka i lobuzuje jak malo kto hehe :) wiec moze nie bedzie tak strasznie :)

i
obyś miała rację
choć po tym co on odstawia to aż się myśleć boję

a pierwszy tydzień był taki grzeczny, spał całe dnie i całe noce i ładnie jadł
i drugi tydzień też był fajny jeszcze
byłam taka szczęśliwa jaki "cud miód mi się trafił"
teraz chętnie sprzedam na kg
im dalej w las tym gorzej z moim Adasiem :(

Do góry