reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

.podziwiam Cię joamar że tyle bez męża wytrzymujesz;-) ja na mojego się dre ale już za nim tęsknię...nie wspomne o moim synku buuuu....

Ej sarka bez przesady, ja też jestem człowiekiem stadnym, ale mam bardzo dużo przyjaciół wokół siebie w tej samej sytuacji więc jest ok. A wieczorem jestem już troszkę zmęczona dziewczynami, więc oglądam serial na kompie i z radością idę spać. Brak mi czasu trochę na tęsknotę.

reklama
Hejka.
Młody mnie obudził tym furczeniem w nosku:-(, ale już mu ulżyłam i jest ok. Mnie męczy coraz bardziej kaszel. Szczekam nie gorzej jak mój pies! Nic nie pomaga:no:. Podkradam już dzieciowy stodal ale nie wiem czy to coś da.

I do tego ten zawalony nos! Grrr...

Ładny dzień się zapowiada, może dziś znowu uda się spacerek zaliczyć.

Ostatnia edycja:
my chrzest chcemy na święta robić
i u nas świece odpala chrzestny

trochę się boję, Kaja miała dwa tygodnie jak chrzczona była
Adaś będzie miał 4 miesiące i biję sie "jak on zniesie kościół itd."
Kaja przespała cudnie wszystko :)

----------------------
katar łatwiej będzie wychodził jak nakropicie solą morską i za chwile położycie na brzuszek
powinien sam zacząć wyciekać

Ostatnia edycja:
Hello
U nas nie wiem kiedy chrzest,na razie nie było kiedy iść do księdza po raz drugi :),ale myślę że w tym tygodniu coś się da zrobić,gorzej z imprezą bo nie ma gdzie zrobić :(((
Więc nie wiem czy będzie :/ A u teściowej w domu nie chcę przy garach sterczeć :(((

cześć mamuśki

wpadam tylko się przywitać i prosić o &&&. Dzisiaj mamy o 12.00 chrzciny i jestem przerażona...moje dziecko z pewnością pokaże co potrafi:///
jeszcze tylko wyprasuje koszule dla moich chłopów i dla siebie, spakuje zapasowe smoczki i herbatkę na wszelki wypadek i już wszystko mamy gotowe:)
jeszcze raz proszę o kciukasy!

no i miłego dnia dla Was i maluszków!

cześć mamuśki

wpadam tylko się przywitać i prosić o &&&. Dzisiaj mamy o 12.00 chrzciny i jestem przerażona...moje dziecko z pewnością pokaże co potrafi:///
jeszcze tylko wyprasuje koszule dla moich chłopów i dla siebie, spakuje zapasowe smoczki i herbatkę na wszelki wypadek i już wszystko mamy gotowe:)
jeszcze raz proszę o kciukasy!

no i miłego dnia dla Was i maluszków!

zacisniete, ale nie martw sie napewno bedzie grzeczna. pamietam jak ja przeyzwałam my zawsze chrzciny mamy w soboty o 18 wiec cała sobote chodziłam w stresie i w sumie nie potzrezbnie bo maly byl grzeczniutki raz tylko glosniej zapłakał ale szybko sie uspokoił. powiem szczerze ze to my tak histeryzujemy hehehe

hej kochane

gabi moj chrzesniak byl chrzczony jak mial 4 miesiace i byl grzeczny wkosciele jak nie wiem :) ksiac stwierdzil ze bedzie z niego swiety czlowiek za to teraz ma 3 latka i lobuzuje jak malo kto hehe :) wiec moze nie bedzie tak strasznie :)

my chrzciny robimy w pierwszy weekend maja 7mego bodajze...

asia oby to tylko przez pogode a nie rzadne chorobsko &&&

moj jasiek wczoraj beczal jak zazynana swinka. bylismy wczoraj u okulisty pozniej w domku 4 godzinki i pojechalismy do cioci na kozanow i pzniej wrocilismy gdzies ok 18 ,.... i sie zaczelo wycie na rekach zle przed tv zle w bujaku zle w wozku jeszcze gorzej tragedia... goraczki nie mial przeziebiony nie jest panadol dostal na wszelki wypadek bo balam sie ze go cos boli moze brzuszek bo zmienilam kolinex na espumisan 2 dni temu... w kazdymbadz razie bylo kosmzarnie do 23 ... wydaje nam sie ze byl poprostu od tych wrazen tak zmeczony ze zasnac nie mogl i to go draznilo... ale w koncu jaos sie udalo i spal 9 godzin... od 23 do 8 rano.... przynajmniej kazdy sie wyspal.... ale juz tego bledu nie popelnie jeden spacer i koniec za duzo wrazen o niedobrze... mam nadzieje ze dzisiaj bedzie juz ok.
ale i tak wyskoczymy do pasazu musz emu nakupowac tego mleka w promocji nan i pampersy i ciuszki dostalismy wczoraj od wojkow kase wiec trzeba to spozytkowac ...

no nic ide sie szykowac bo jeszcze mojemu bandziorkowi spacer obiecalam :p od rau wyczaje jaka pogoda i czy spacerujemy do pasazu cyz jedziemy taxi...

buziaczki i milej niedzieli

Olcia kciuki zacisniete;-)Na pewno wszystko bedzie ok.Tylko daj nam pozniej znac jak bylo:tak:

Jas ma sie dobrze.Na dowod tego od 3.30 do 9.00 nie spal:confused2: W tym jeszcze karmienie o polnocy.A jak on zasnal to Adas wstal.A pytam sie kiedy ja mam spac:confused2:?

Milej niedzielki:-)

dzień dobry szybko mówię, bo zaraz idziemy do Kościoła. Piękne słońce, ale mrozek:-)
Olcia życzę wspaniałych i wzruszających wrażeń, będzie na pewno dobrze:-)

reklama
Do góry