Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
ania no nie wierzę, slub w ten sam dzień i w dodatku jeszcze możemy wylądowac na porodówce tego samego dnia:-) Ale sama powiedz kochana - pogoda to nam się wymarzona trafiła na ślub, co?? ;-) Licze na to, że gdy nadejdzie czas porodu tez będzie ładnie i nie będe musiała sie przedzierać przez zaspy
Ale mam dziś dobry dzień! Wszystko przez ta kupioną kurteczkę dla Ogryzka (w wątku o ciuszkach). :-)
Olcia to koniecznie musimy załozyć wątek kulinarny zwłaszcza, że nasza Ania jest mistrzem w gotowaniu (wg mnie). Zaglądałam na jej blog, ale na głodnego lepiej nie czytac cos mi się wydaje że teraz będziemy mieć więcej tych dodatnich kilogramów przez wypieki. Ja nie umiem gotować ale za to uwielbiam piec ciasta, torty, ciasteczka, lody płonące itp.
joamar to jaką bryke kupujecie?? Teraz to Wam sie przyda bardzo duży bagażnik
Ale mam dziś dobry dzień! Wszystko przez ta kupioną kurteczkę dla Ogryzka (w wątku o ciuszkach). :-)
Olcia to koniecznie musimy załozyć wątek kulinarny zwłaszcza, że nasza Ania jest mistrzem w gotowaniu (wg mnie). Zaglądałam na jej blog, ale na głodnego lepiej nie czytac cos mi się wydaje że teraz będziemy mieć więcej tych dodatnich kilogramów przez wypieki. Ja nie umiem gotować ale za to uwielbiam piec ciasta, torty, ciasteczka, lody płonące itp.
joamar to jaką bryke kupujecie?? Teraz to Wam sie przyda bardzo duży bagażnik