reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ania no nie wierzę, slub w ten sam dzień i w dodatku jeszcze możemy wylądowac na porodówce tego samego dnia:-) Ale sama powiedz kochana - pogoda to nam się wymarzona trafiła na ślub, co?? ;-) Licze na to, że gdy nadejdzie czas porodu tez będzie ładnie i nie będe musiała sie przedzierać przez zaspy :-D
Ale mam dziś dobry dzień! Wszystko przez ta kupioną kurteczkę dla Ogryzka (w wątku o ciuszkach). :-)
Olcia to koniecznie musimy załozyć wątek kulinarny zwłaszcza, że nasza :) Ania :) jest mistrzem w gotowaniu (wg mnie). Zaglądałam na jej blog, ale na głodnego lepiej nie czytac :-D cos mi się wydaje że teraz będziemy mieć więcej tych dodatnich kilogramów przez wypieki. Ja nie umiem gotować ale za to uwielbiam piec ciasta, torty, ciasteczka, lody płonące itp.
joamar to jaką bryke kupujecie?? Teraz to Wam sie przyda bardzo duży bagażnik :tak:

reklama
ania no nie wierzę, slub w ten sam dzień i w dodatku jeszcze możemy wylądowac na porodówce tego samego dnia:-) Ale sama powiedz kochana - pogoda to nam się wymarzona trafiła na ślub, co?? ;-) Licze na to, że gdy nadejdzie czas porodu tez będzie ładnie i nie będe musiała sie przedzierać przez zaspy :-D
Ale mam dziś dobry dzień! Wszystko przez ta kupioną kurteczkę dla Ogryzka (w wątku o ciuszkach). :-)
Olcia to koniecznie musimy załozyć wątek kulinarny zwłaszcza, że nasza :) Ania :) jest mistrzem w gotowaniu (wg mnie). Zaglądałam na jej blog, ale na głodnego lepiej nie czytac :-D cos mi się wydaje że teraz będziemy mieć więcej tych dodatnich kilogramów przez wypieki. Ja nie umiem gotować ale za to uwielbiam piec ciasta, torty, ciasteczka, lody płonące itp.
joamar to jaką bryke kupujecie?? Teraz to Wam sie przyda bardzo duży bagażnik :tak:

Na watek kulinarny jestem zawsze "za" :-) Mistrzem nie jestem ;-) ale mam troche na blogu prostych przepisow, jakby sie ktos chcial pouczyc, zawsze sluze rada. No i chetnie sie wymienie przepisami :-D Zwlaszcza na wypieki :-)

o a ja chetnie na watku kulinarnym posiedze wlasnie zeby sie czegos od was nauczyc :0)

boze jak mala sunia pieknie myje mordke bandziorkowi :) ehhh te moje kochan epieski tak o siebie ladnie dbaja :) ten wiekszy tylko ja ja wilize to jakby glowe w misce z woda moczyla :D taka wylizana chodzi :)hehe

ehh musze isc do szkoly wypowiedzenie napisac ze studiow.. szkoda troche ale co zrobic wazniejsze sa pieniazki na lekarza i leki niz moje studia... ale nie dam rady oplacac wszystkiego. mam nadzieje ze tylko tej ostatniej raty co teraz niedlugo trzeba bedzie zaplacic nie kaza mi jej wplacic. w ogole nie wiecie jak w ogole mam napisac to wypowiedzenie ?? czy to sie pisze czy jak ?

witam
missi a nie myslalas o dziekance? po pierwszym roku mozesz wziasc i nie placisz wtedy za studia... aha i moze sprobuj tez o stypendium socjalnym sie dowiedziec.. szkoda tak rezygnowac teraz jak juz troche kaski pewnie poszlo na studia ;-)

trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :-)

Wiolcia_6 pogoda była cudowna, ja się bałam żeby nie padało a było ślicznie. Już ponad 9 miesięcy ahhh jak ten czas leci

No nic ja się zbieram szybko do domu i na wizyte. Trzymajcie kciuki za nas.

Cześć i czołem;-)

I tak na początek wieści nie są dobre:-( bo pani doktor jak zobaczyła dziś moje wyniki stwierdziła że mocz wyszedł źle a morfologia to już fatalnie:-( oczywiście mam anemię:baffled: ale to nic pisałam Wam że robiłam ekg i też nie jest dobrze bo znów niskie ciśnienie a serce mało nie wyskoczy do tego dziś wyszły jeszcze jakieś szmery :dry:
skierowanie do kardiologa dostałam i odrazu na jaczewskiego pojechałam się zapisać mam dopiero na 8 czerwca ale powiedziała mi w rejestracji że jak będę sie jakos gorzej czuła to mam się do nich na patologię zglosić i tam sie, mna zajmą:dry:
no to tyle z mojego poranka:baffled:
jutro mocz mam powtórzyć i jak znowy to NIT wyjdzie pozytywne to już jakies poważniejsze laki mam dostać bo teraz tylko zestw witamin z dużą zawartością żelaza:sorry2:

moonik avatara zmieniłaś i za nic cie nie poznałam ;-)To dobrze, że zrobił USG bo możesz teraz byż całkiem spokojna o maleństwo. A następna wizyta kiedy?? tylko 0,5 kg?? A ja juz 2 kg na plusie :baffled:
pobiłam Cię ja już jestem 3 na plusie;-):-p

aluśka głowa d góry! będzie dobrze! Doskonale rozumie twoje obawy ja też niskie cisnienie, wysokie tętno i dzis wizyta u kardiologa. Zrobi mi EKG i zobaczymy co gdzie powie. A ty się dobrze odżywiaj żebyś wyleczyła szybko tą anemię!
A co do wagi... ja pewie niedlugo tez juz osiagne 3 kg...

reklama
anka - trzymam kciuki za wizyte!

wlasnie mialam pisac, ze brakuje watku o przepisach, a tu prosze :tak: ja lubie gotowac, ale kiedy mam duzo czasu. codzienne gotowanie po 22 nie sprawia mi juz takiej przyjemnosci :baffled: ale na nowe przepisy jestem zawsze chętna :-)

ja dzis jestem mega spiaca przez pogode. ucielam sobie od rana trzygodzinna drzemke :szok: zaraz ide kawke wypic, a do kawki znalazlam w kuchni czekoladki z advocatem :tak::tak::tak:

jesli chodzi o wage, to ja juz pewnie przytylam - na wizycie tyfzien temu wazyli mnie i bylo +1 kg, ale w butach i ubraniu wiec pewnie stad ta roznica.

Do góry