reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missiiss :-D:-D:-D
ja już po degustacji.....boooooska....
wpadaj! serdecznie zapraszam tylko musisz się pospieszyć bo zaraz idę dalej podegustować:happy2:...

reklama
olcia100 to widze że też u Ciebie ważny dzień dzisiaj. Razem się denerwujemy.

Ale mi smaka zrobiłaś na ogórkową by się zjadło no ale cóż pozostają kanapki zrobione do pracy.

ola to ja musze sie pospieszyc bo mi pociag odjedzie haha :D zostaw chociaz kapke ;)

dobra musze ze stanu nic nie robieniapodniesc swoje ciezkie dupsko i cos porobic :) ide cos bszowac a moze nawet posprzatam :p

milego dnia dzialszki :0)
&&&& za wszystkie dzisiejsze wizyty :)

anka to Ty bidulko w pracy
ja już na L4 od miesiąca, więc pozwalam sobie na małe ogórkowe szaleństwa:-D
ale kanapki też lubimy:tak:

Wszystkiego nie dam rady nadrobic :/ Musze zaraz brac sie za obiad, bo mały zasnął.

Bylam wczoraj na wizycie, znowu nastraszylam ginka tym, ze mi mdlosci na czas choróbska minęły, a potem wróciły. Na wszelki wypadek, zeby mnie uspokoic, zrobil szybciutkie USG no i serducho bije, dzidzia urosła (ale juz nie mierzył) i mam sięnie martwić. Ulżyło mi, nie powiem :))
Dziewczyny, wspołczuję mdłosci. Mi herbatka imbirowa nic nie dała, ale teraz już mdłosci mam małe. Za to gigantyczne zachcianki :D a to ogórki małosolne, a to hotdog, ato na bruschette mnie wzięło, a dziś kupiłam sobie Sinlac, bo mi się przypomniało, że ta kaszka jest pyszna :D Na razie przytyłam 0,5 kg, więc pewnie na plus będę miała więcej niż w pierwszej ciąży - wtedy na początku schudłam 2 kg.
Pozdrawiam z mokrej stolicy i ide gotowac zupkę, chyba tylko rosób zrobię, bo nie mam weny na kulinarne popisy dzisiaj :)

Olcia to ja dołączam do grona L4 od poniedziałku więc jak coś to sobie wątek kulinarnych grudniówek otworzymy :-D mimo że gotować nie umię... ale widze, że przy was się sporo naucze :tak:
moonik avatara zmieniłaś i za nic cie nie poznałam ;-)To dobrze, że zrobił USG bo możesz teraz byż całkiem spokojna o maleństwo. A następna wizyta kiedy?? tylko 0,5 kg?? A ja juz 2 kg na plusie :baffled:

Ja mam nadzieje że dołącze do Was na L4 od poniedziałku, już mnie męczy to chodzenie do pracy, może nie sama praca ale mdłości, no i okropna senność.
Wilocia_6 teraz patrze na Twój suwaczek ślubny- brałyśmy ślub tego samego dnia :-)

ja 1,5 kg na plus i też nie jest mi z tym dobrze:zawstydzona/y:

jeśli chodzi o wątek kulinarny to wchodzę w to
tracę już pomysły na dania dla moich wybredasów, a gotować bardzo lubię;-)

reklama
Życzę wszystkim dziś powodzenia na wizytach oczywiście trzymam kciuki i czekam na wieści. Ja też się cały czas denerwuję, niestety muszę czekać jeszcze do 28.05 żeby dowiedzieć się czy wszystko ok z nami.
Ja dziś na obiad mam pomidorową, ale mąż obiecał, że na jutro coś ekstra wymyśli, oj dobrze jak on jest w domku przynajmniej po pracy obiadek gotowy:-):-):-)
Poza tym wczoraj zdecydowaliśmy się zacząć działać w sprzedaży samochodu i wystawiliśmy na otomoto i dziś telefonu dzwonią więc niedługo będziemy pewnie jeździć nową bryczką:-):-):-).

Do góry