U
użytkowniczka r
Gość
U nas tez tak,przecieram buźkę rumiankiem i smaruję Linomagiem i jest poprawau nas to wygląda tak - od jakiegos tyg. i nie zmiania się na razie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas tez tak,przecieram buźkę rumiankiem i smaruję Linomagiem i jest poprawau nas to wygląda tak - od jakiegos tyg. i nie zmiania się na razie...
Witam
moja jeszcze śpi, ja niedawno wstałam
Tunia masakra z tym tesciem, nie mozna mu po prostu powiedzieć żeby nie dzwonił bo budzi dziecko!
współczuje nocki! pewnie jakas paskudna kokka ja męczyła..........moja wczoraj też, w ogóle płaczliwa była(wrażenie, goście...) ale póżnym wieczorem aż do 23.30 ewidentnie bolał ją brzuszek
Wczoraj pediatra powiedziała że te chrostki u nas to nie skaza na szczeście, ale trądzik, nic mam z tym nie robić- rada była typu - przecierać spirytusem ale oczywiście nie bedę dziecku skóry tym katować:/ w tydzień i 2 dni przybrała 380gr no ale to pewnie zasługa też MM:/ bez tego byłoby dużo mniej...
za tydzień w czwartek pierwsze szczepienie - 6w1 plus rota a po dwóch tyg. pneumokoki
nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad:/
co gotujecie?
aa a o tym mleku matki słyszałam już, znaczy czytała gdzies niedawno, no jeszcze troche i bedzie jak z masłem i margaryną-co zdrowsze:/ za pare lat sie okaże że cycek bee a MM lepsze, zwariować można
na innym forum przeczytalam o prebiotykach zeby podac dziecku na bole brzuszka - jednej dziewczynie doradzila pediatra, inne chyba same wpadly na ten pomysl.
Zachecona skutecznoscia sama zakupilam Lacidobaby, chcialam Multilac - bo ma wiecej szczepow bakterii. ale juz po pierwszej dawce tego lacido mala po karmieniu strzelila 3 kupy na raz! i pierrdziala slicznie pol dnia, dopiero dzisrano byl maly atak bolesnego baczka. Saszetek z bakteriami jest 10 - nie wiem jeszcze czy taka kuracje powtarzac czy nie :-)
ale chyba lepsze takie bakterie niz szprycowanie ciagle boboticiem.