reklama
Tak na polnej po raz drugi
Jak sytuacja dużo rodzących? mam nadzieje, ze jak przyjdzie mój czas nie odeśla mnie do innego
Relacja w odpowiednim watku a co do ilosci rodzacych to przy Zuzi byl problem z miejscami.
Teraz nie ma
Nawet przed porodem dzwonilem i powiedzieli mi ze nie ma problemu teraz. Przyjmowali wszystkich jak leci. Nie wiem czy to efekt daty ale wydaje mi sie ze nie. Raczej przeciwnie przed polnoca starego roku przyjechalo w sumie 6 kobiet - uwazam ze duzo i wszystki zostaly przyjete (nie wiem co z ostatnia ale raczej zostala)
Z Zuzia tez wieczorem przyjechalismy i moze jeszcze jedna dwie pary byly a chwile po nas zamkneli porodowke i odsylali. Mielismy stracha ale sie udalo. Wam tez sie uda
Nie moge powiedziec zlego slowa na Polna
Teraz nie ma
Nawet przed porodem dzwonilem i powiedzieli mi ze nie ma problemu teraz. Przyjmowali wszystkich jak leci. Nie wiem czy to efekt daty ale wydaje mi sie ze nie. Raczej przeciwnie przed polnoca starego roku przyjechalo w sumie 6 kobiet - uwazam ze duzo i wszystki zostaly przyjete (nie wiem co z ostatnia ale raczej zostala)
Z Zuzia tez wieczorem przyjechalismy i moze jeszcze jedna dwie pary byly a chwile po nas zamkneli porodowke i odsylali. Mielismy stracha ale sie udalo. Wam tez sie uda
Nie moge powiedziec zlego slowa na Polna
Ainah mam nadziej, ze rodzisz chociaż jedna niech ruszy.
Haha, no coś Ty. Nic sie nie dzieje :-(
gabriellao0
Ja...
miałam być mamą styczniową 2011
ale Adaś stwierdził, iż 27 grudnia to extra data na przyjście na świat
mogę więc dołączyć do grudniówek????
witam niedzielnie!
od dzisiaj odstawiam mleko i mleczne przetwory((
spróbuję przez kilka dni i zobaczymy czy Oliwce będzie lepiej. Od kilku dni jadłam trochę więcej mlecznych pyszności i mała zaczęła tragicznie ulewać... poza tym od tygodnia ma wysypkę...najpierw była tylko czerwona jak trądzik niemowlęcy, a teraz niektóre chrostki zrobiły się chropowate...
poczytałam trochę i dowiedziałąm się, że nietolerancja białka mleka krowiego to min: taka właśnie wysypka, ulewanie, wymioty, bóle brzuszka i kolka(strasznie ją męczą gazy juz od długiego czasu), kupka wodnista i taka robiona z wystrzałem (też się zgadza) no i mocna niemowlęca sapka...
zobaczymy... tylko nie wiem po ilu dniach mogę spodziewać się poprawy jeśli to ta przyczyna?
no i nie wiem jak wytrzymam bez przetworów mlecznych które w prost UWIELBIAM
gabriella witaj! Napisz coś więcej o sobie i swoim maluszku!
od dzisiaj odstawiam mleko i mleczne przetwory((
spróbuję przez kilka dni i zobaczymy czy Oliwce będzie lepiej. Od kilku dni jadłam trochę więcej mlecznych pyszności i mała zaczęła tragicznie ulewać... poza tym od tygodnia ma wysypkę...najpierw była tylko czerwona jak trądzik niemowlęcy, a teraz niektóre chrostki zrobiły się chropowate...
poczytałam trochę i dowiedziałąm się, że nietolerancja białka mleka krowiego to min: taka właśnie wysypka, ulewanie, wymioty, bóle brzuszka i kolka(strasznie ją męczą gazy juz od długiego czasu), kupka wodnista i taka robiona z wystrzałem (też się zgadza) no i mocna niemowlęca sapka...
zobaczymy... tylko nie wiem po ilu dniach mogę spodziewać się poprawy jeśli to ta przyczyna?
no i nie wiem jak wytrzymam bez przetworów mlecznych które w prost UWIELBIAM
gabriella witaj! Napisz coś więcej o sobie i swoim maluszku!
gosiutek
Zaangażowana w BB
gosiutek, mój syn z kolei tak zajada, że okropnie dużo przybrał - 500 gram w 8 dni!! ale nie ulewa, więc tyle mu potrzeba.- tak mówi położna, bo ja oczywiście martwie się, że to stanowczo za dużo (tyle przybrał odkąd dałam butlę)
Kochana ale to nie 500 gr tylko 85 gr w 8 dni
dlatego się trochę martwię
reklama
gosiutek
Zaangażowana w BB
miałam być mamą styczniową 2011
Witam serdecznie )))) dużo zdrówka dla Was, niech maleństwo rośnie zdrowo!!!
Podziel się: