reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

wiolcia no problemos :) nie ma za co :)

oklale ty to pomyslowa kobita jestes :)

a mi si enic nei chce robic mam lenia jak stad do warszawy mega wielkiego :)
ide sprawdzic wyplate na koncie moze jakies male zakupki i jakies spioszki sie skusze :p :);)

ja nie mam zleconych badan na hiv czy kile

salomidokladnie za duzo wszystkiego i latwo cos pominac szczegolnie jak kogos np nie ma kilka gozin czy jeden dzien dlatego najlepiej sie tlusta czcianka upominac ;) i nie gniewc :)

wiolcia jak chcesz dam ci filmik jak zrobic buciki z youtuba :) bardzo proste bo patrzysz tylko na rece:) ja sie wlasnie takuczylam :)

Ostatnia edycja:
reklama
jej to zazdroszczę ci talentu! niestety sama nie umiałabym zrobić takich bucików, ale za to goromnie mi się podobają :) zamiast skarpetek będą ślicznie wyglądać :) a co do spodni to tez myślę nad przerobieniem kilku par na ciążowe, zwłaszcza spodni lnianych na lato.
pewnie kiedyś też robiłaś na zpt na szydełku :) wystarczy sobie przypomnieć,a w necie jest sporo mozliwosci :) ja nie wiem czy mam talent ?) :) trochę popracowałam i sobie przypomniałam jak to sie robi...bardzo mnie to uspokaja...wróciłam do tego jka starałam się maluszka, bo od czakania na owu i na @ to już w łep dostawałam więc dla relaksu i oderwania głowy zaczęłam...pierwsze dni tylko same ściegi próbowałam słupki, półsupki, itd...a teraz juz ze schematów potrafie :)

ooo mi to by sie teraz robienie na drutach i szydelku przydalo bo nie umiem, a pewnie bym cos zrobila dla dzidzi welnianego bo przeciez w norge mieszkamy! ale sama sie nie naucze yyh wiec tylko moge sobie pogadac

Olkale chenie bym zobaczyla Twoje wytwory :)

Missiiss ty tak mylisz z pospiechu literki? bo wczesniej nic takiego u Ciebie nie zarejestrowalam natomiast u siebie od tygodnia zauwazylam permanentne problemy z pisaniem, myle wszystko na maksa hehe i musze czytac po 2 - 3 razy

ooo mi to by sie teraz robienie na drutach i szydelku przydalo bo nie umiem, a pewnie bym cos zrobila dla dzidzi welnianego bo przeciez w norge mieszkamy! ale sama sie nie naucze yyh wiec tylko moge sobie pogadac

Olkale chenie bym zobaczyla Twoje wytwory :)

Missiiss ty tak mylisz z pospiechu literki? bo wczesniej nic takiego u Ciebie nie zarejestrowalam natomiast u siebie od tygodnia zauwazylam permanentne problemy z pisaniem, myle wszystko na maksa hehe i musze czytac po 2 - 3 razy
moz-screenshot.png
IMG_2360..jpg
skopiowałam buciki z utalentowanych staraczek
https://www.babyboom.pl/forum/stara...taraczki-hafty-szydelko-rysunki-i-inne-38885/
tam dziewczyny cudenka pokazują...zerknij sobie...dużo sukienek i nie tylko missiiss jest :)

Dziewczyny w takim razie wracam teraz do nałogu wyszywania i szydełkowania. Missiis to ja poprosze o linka do tego filmiku :) olkale wcale ci sie nie dziwię, że w ramach relaksu wyszywałas bo to naprawde odpręża. I tak sobie pomyślałam, że można by było jakis obrusik dla dziecka wyszyć... Eh muszę dzisiaj wejść do pasmanterii :D
Dziewczyny to może ząłożymy sobie jakis osoby watek o naszych "robótkach"?? inne pewnie robia biżuterię więc będzie o czym pisać :)

a mi dzis tak glopwizna peka ze zwariuje zaraz dodatkowo moj W mnie wkurza przez telefon bo gada nie takim tonem jak powinien hehe a ja jakas wyczulona jestem i tu sie denerwuje hrrrr, spac bym najchetnniej poszla bo mnie straszliwie muli, nie wiem czy sie zaraz nie skusze bo moze to od zmiany cisnienia, i mississ wlasnie zjadam 6 bulke dzis a wczesniej byla salatka hheh ja zarloczna jestem;)

salomi zarloczna i pewnie szczuplutka jak patyk :) zgadlam ?? ja mam kuzynke modelke w moim wieku pochlania dwa razy tyle co ja a jest bardzo szczuplutka :) a literki pewnie tak mi sie odcinaja bo pisze dwoma rekami dosc szybko i czasem moj kciuk za szybko naciska spacje :p od kiedy wysiaduje na forum czyli od maja :p to zauwazylam ze czasem w ogole nie cisnie mi sie literka juz szczegolnie jak leze na boku jak teraz i pisze bo nie wygodnie i czasem zamiast rz wyjdzi samo z i takie dziwne rzeczy :)

wiolcia supe rpomysl to jak powstanie ten watek to moze tam wkleje kilka filmokow co ?? sukieneczki i buciki i czapeczki :)

uciekam dziewczyny obiadek zrobic ....mniam dziś robie zapiekankę warzywa z mieskiem i ziemniaczkami polane sosem beszamelowym i posypane serem....zapieczone mniam mniam :)

reklama
Do góry