(: Anka :)
Fanka BB :)
Hej
Nawet daje rade w miare nadrobic ten watek! :-) Prosze o slowa uznania! ) Choc cos czuje ze bede sie pojawiac o dziwnych porach <:
Chetnie dolacze do klubu MAMA ZOMBI. Alicja ostatnio po kazdym obudzeniu sie przez poltorej godziny ryczy, marudzi i nic jej nie odpowiada. W sumie nie wiemy co robic juz. Czasem przeistacza sie to w 3 h np. od 4 rano W takich chwilach strasznie sie ciesze ze maz ma wolne....i boje co bedzie jak zostane z tym sama. Po takich 3h ryku naprawde miano Zombi to komplement :-)
Dobre I tak powinno byc
Nawet daje rade w miare nadrobic ten watek! :-) Prosze o slowa uznania! ) Choc cos czuje ze bede sie pojawiac o dziwnych porach <:
zakładam klub MAMA ZOMBI - chcesz dołączyć? dzisiaj spałam 3 godziny, a co najlepsze, mam dobry humor, bo Adas jest pocieszny. Nawet mnie nie dziwi, że w nocy nie chce spac, tylko imprezować, hehe. Spac nie chce w łóżeczku, tylko z nami lub na nas... pada mokry snieg, czyli mega bloto na chodnikach, a mnie czekaja zakupy jeszcze ostatnie z wózkiem i Wiktorią
Chetnie dolacze do klubu MAMA ZOMBI. Alicja ostatnio po kazdym obudzeniu sie przez poltorej godziny ryczy, marudzi i nic jej nie odpowiada. W sumie nie wiemy co robic juz. Czasem przeistacza sie to w 3 h np. od 4 rano W takich chwilach strasznie sie ciesze ze maz ma wolne....i boje co bedzie jak zostane z tym sama. Po takich 3h ryku naprawde miano Zombi to komplement :-)
Smile - ja korzystam z kas pierwszenstwa, ale nigdy nie pytam sie ludzi stojacych w kolejce, czy mnie przepuszcza. podchodze od razu do kasjerki i pytam, czy moge skorzystac z pierwszenstwa. a potem odwracam sie do kolejki i z szerokim i uprzejmym usmiechem mowie "dziekuje" ))))
Dobre I tak powinno byc