reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć kochane.
Jeszcze w dwupaku niestety no ale 19 dopiero jutro:-D

Sarka mama śpi u małej w pokoju ale jakoś dziwnie tak przy mamie coś cudować,ale z mężem znaleźliśmy sposób,baraszkowaliśmy w kuchni hi hi :-)

Dziś mam męża w domku od długiego czasu i cieszę się strasznie,już zapomniałam jak to miło wstać i zobaczyć ukochaną osobę przy boku,także idę się nacieszyć. Trzymajcie się kochaniutkie. Miłego weekendu:-D

reklama
Hejka.;-)
Nadal bez zmian:-(.
Za to wczoraj dostałam jakiegoś powera i ogarnęłam mieszkanko:tak:. M przywiózł chojankę:-p i młody z małą pomocą ubrał ją sam wedle swojego gustu! Nasrane za przeproszeniem jest tych bombek gdzie się da i ile się da:-D:-D:-D ale synek był prze szczęśliwy i dumny z siebie a o to właśnie chodziło:-). Chciał nawet tulić choinkę taka jest "piękna":-D
Dobrego dnia!

Kurde napisałam posta i mi wcięło :wściekła/y:

No więc jeszcze raz:

Hej,

dziś obudziłam się z MEGA bólami krzyżowo-podbrzusznymi, dodatkowo z bólem żołądka :-( Ten żołądek jest najgorszy...jak ma mnie ten żołądek przy porodzie też będzie boleć, to ja nie wiem jak to wytrzymam...:szok: Właśnie piję herbatę miętową, mam nadzieję że coś pomoże...eh...

Miłego dnia !

Witam sie i ja, ciagle w dwupaku:dry:
Ainah mi tak sie zaczynal pierwszy porod:tak:
Mnie jeszcze wczoraj meczyly skurcze ale dzisiaj juz spokoj.Jak mi zatrzymali tak teraz chyba beda musieli wywolywac zeby cos ruszylo:wściekła/y:.Mam tylko nadzieje ze do 2011 urodze:-D
Milego dnia;-)

Bbr bry;-)

Witam i ja ..ale bez bóli hehe,uwaga zaczynam ględzić...---o matko będę w tej ciązy wiecznie chodzić!:(
Dziś po południu jedziemy po choinke i ubieramy, prezent dla M juz mam kupiony, jeszcze rodzicom i teściowej i naprawdę będę gotowa rodzic a tu ani ani jeden objaw:-(

lwiczka w kuchni:-D hhee chyba bardziej bym się bała że mamie sie pić czy cus zachce hehehe ale rozumiem ....desperacja hehe:-D
Ja z moim pokłócona to ten sposób odpada....

ainah przyznaj sie-coś wczoraj pojadła?! :))) a tak serio to też może być objaw - taki rozstrój żołądka;ppp

od wczoraj nie ma Tuni i Hannah!!!

kciuki za renczysie!!!!!!!!!!! mam wrażenie że strasznie dlugo ją trzymają! który to tydzień u niej?

wiecie co?? wczoraj u nas była kolka!!:/ beznadzieja jak tak dziecko się drze w niebogłosy a ty jestes sfrustrowana i wsciekła bo nie wiesz jak temu maluchowi pomoc. I jeszcze taki ze mnie DZIOD że krople które przepisał mi lekarz na kolkę, wyjęłam z reklamówki, żeby poczytać ulotkę, i z kropli ona właśnie tylko mi została. Buteleczkę szlag trafił, więc nie mogłam nawet kropelkami dziecku pomoc:/// bo jestem mega ciota.
I tak własnie sobie siedze i słucham jak puszcza bąki, i tak mi się błogo na serc robi z każdym kolejny pierdkiem że szok:);)
Ewwe na bączki też dobry jest espumisan w kropelkach(dostępny bez recepty), ja zawsze go mam w zapasie, gdyby coś zaczęło się dziać on idzie w pierwszą kolej, dopiero jak nic nie pomogłoby sięgnęłabym na środek od kolki sab simplex(chyba taka nazwa niemieckiego środka - starszej córci akurat on bardzo skrócił kolkę), espumisan zaś stosuję i teraz na bolące bączki starszej, kiedy siedzi u niej w brzuszku "Drako" :)
a tak wogóle to też składam najserdeczniejsze życzenia z okazji nadchodzących świąt, bo nie wiem czy dam rady jeszcze usiąść przy komputerze
miłego dzionka dla wszystkich i spełnionych oczekiwań dla tych w dwupakach ;)

od kiedy jest koziorożec? od 22 czy 23?
no i pełnia się zbliża-to widze na niebie - kiedy bedzie dzien kulminacyjny??? juz się zewu natury łapię:-D

przez tą niepewnośc to powiem wam że nawet nie wiem jak zaplanowac zakupy swiąteczne w kwestii jedzenia, bo jak mnie nie bedzie to moi będą się stolować u moich rodziców lub u teściowej no bo Swieta a jak bedziemy w somu to musze pokupić troche i porobić to i tamto:dry:

Witam sie i ja, ciagle w dwupaku:dry:
Ainah mi tak sie zaczynal pierwszy porod:tak:
Mnie jeszcze wczoraj meczyly skurcze ale dzisiaj juz spokoj.Jak mi zatrzymali tak teraz chyba beda musieli wywolywac zeby cos ruszylo:wściekła/y:.Mam tylko nadzieje ze do 2011 urodze:-D
Milego dnia;-)

Asiu poród zaczął Ci się też bólami żołądka ?? Mnie ten żołądek boli co jakiś czas od 22 tc :(( to są takie mega bolesne skurcze jakby mi wykręcało żołądek na drugą stronę...

Sarka
o mnie się nie martw. Jestem i zostanę z Wami jak najdłużej, oczywiscie 2 w 1.
Pełnia jest 21 grudnia, więc szykujmy się na kolejną falę, a koziorożec jest od 22 grudnia.
Ja też dzisiaj jadę po choinkę i będziemy z Hanią ubierać.
Wczoraj już tylko podczytywałam Was, bo mi laptop nawala, no i troszke w podłym nastroju byłam, bo dowiedziałam się że szwagierka od 2 tygodni nosi martwą ciążę. Brała antybiotyki w tym czasie, więc podejrzewam że dlatego przestało bić serduszko. To był 9/10 tydzień bodajże.
Aż spać nie mogłam.

reklama
No to ja obczajam 22 grudnia:-) co prawda na Wigilię się nie zdąży wyjść ale coż....
a ze szwagierka to strasznie przykre:((((( a wiedziała juz o ciazy jak brała lekarstwo?

Do góry