reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

A ja stwierdziłam że choinkę kupimy dziś i dziś ją ubierzemy:-) Jutro niedziela handlowa i podejrzewam że będzie tyle ludzi że się nie przecisnę z brzuchem przez tłum w tych sklepach,więc zakupy obowiązkowo dziś:-)
Ja ledwo chodzę,biodra mnie bolą jakby walcem ktoś po nich rzejechał a za to pachwiny i spojenie jakby mi tir wjechał z pięcioma naczepami tak mnie rozrywa:-) Byle do jutra hi hi,jak ubiorę choinkę to mogę rodzić:-D

Sarka desperacja robi swoje hi hi:tak: ale miło było dla odmiany w kuchni bo ostatnio cały czas po bożemu w wyrku:-p

reklama
Ainah mi sie bole porodowe zaczely od zoladka ale to trwalo ze 2-3 godziny i pozniej zaczely sie skurcze a u ciebie to dosc dlugo trwa.Ja mialam takie wykrecanie zoladka jak mialam bakterie-helicobacter pyroli, gdy jest obecna sa bardzo silne bole zoladka.Moglabys to sprawdzic przez krew albo kal.
Hannah wspolczuje* to jest tragedia.

Ostatnia edycja:
No i rezygnuję z klinik. [...]
Nie chcę rodzić na korytarzu, w najlepszym wypadku na sali ogólnej.

A to aż taki tłok tam? Odsyłają do innych szpitali rodzące czy jak to jest?
Mi ginekolog powiedział, że mam się stawić w poniedziałek w szpitalu na Chałubinskiego to się "pomartwimy".
Nie mówił, że może być tłocznie...

Ainah mi sie bole porodowe zaczely od zoladka ale to trwalo ze 2-3 godziny i pozniej zaczely sie skurcze a u ciebie to dosc dlugo trwa.Ja mialam takie wykrecanie zoladka jak mialam bakterie-helicobacter pyroli, gdy jest obecna sa bardzo silne bole zoladka.Moglabys to sprawdzic przez krew albo kal.

Już sprawdzałam we krwi i nie mam tej bakterii...:/ w sumie wolałabym mieć, bo bym wiedziała co mi jest i jak to leczyć ...:/

reklama
Wczoraj minął mój termin i ... cisza. No może tylko oraz bardziej nerwowo się robi. Czuję że Gosia coraz niżej się wierci. Czekam...

Do góry