abgar trzymam kciuki Jak patrzę po suwaczkach to twój maluszek to istny uparciuch - czy to wg terminu om czy z Usg Trzymam kciuki!!!!!! Co do wód to fajnie że nie możesz odróżnić czy to siusie czy wody- bo jak wody to znaczy, że są czyste
w ogóle to podziwiam was mamusie, że znajdujecie czas by tu tak aktywnie uczestniczyć- ja znajdę chwilę by zajrzeć na gorrącą linię a i tak nie mam czasu każdej pogratulować - Więc gratuluję każdej z Mamuś- jeju ale kręcę hehehe
Tunia- mój mąż rzucał papierosy z dnia na dzień, palił ponad paczkę dziennie- a w lutym minie 4 lata jak rzucił i może od tamtej pory z 5 razy zapalił do alkoholu. Mu pomogły plastry - chyba nicorett ( czy jak to się pisze) . Początkowo brał cały, po tygodniu pół, potem 1/4- w końcu walczył już tylko z przyzwyczajeniem ( np. szybkim papieroskiem jako przerywnik w pracy, czy po jedzeniu), ale się udało ( i dobrze bo patrząc na cenę LM gdy my rzucaliśmy - 5,85 a teraz- powyżej 10 zł to dużo zaoszczędziliśmy ...hehehe:-) )
a tak z innej beczki- Miki ma już 17 dni i jeszcze kikutek przy pępku wg nowej polityki mojego szpitala miałam z tym nic nie robić ( no chyba że będzie czerwony) ... ale kurdę ile można czekać aż on odpadnie od 3 dni smaruję spirytusikiem własnej roboty i już powoli odpada- zastanawia mnie tylko czy u was też tak zalecili - czy może mój szpital, który poleca Octenisept ( jakbym chciała to mogę akurat taki kupić- prawie 30 zł za 50 ml !!!!!!!!!!!!! ) robi to dla kasy
sarka ja nie prałam tego pokrowca
Mamolka ja tez momentami nie mam jak zajrzeć, teraz już jest lepiej ale pierwsze dni w domu to był istny koszmar
teraz tez Adasko nie spi, terrorysta maly, nie wiem co mu sie dzisiaj dzieje, chcialby cyca co chwile, przysypia jak go trzymam do odbicia a jak odkladam do kolyski to si budzi... jeszcze w spodniach od pizamy chodze bo tylko bluzke udalo mi sie zalozyc
co do kikuta to nam odpadł tego samego dnia co wyszlismy ze szpitala czyli w 4 dobie, nie wiem jak jest teraz w PL ale tu zostawiaja klips, ktory zakladaja jak przecinaja pepowine (tylko zakladaja go blizej cialka) i ten klips sobie jest, niczym kikuta nie polewaja, niczym nie zasuszaja, ten klips zdjeli w 3 dobie a jak tylko wrocilam do domu to odpadł. Nic nie ropiało, nic sie nie saczyło, spirytusu wcale nie uzylam (a nakupilam gazikow Leko w Polsce), jakos to zupelnie inaczej niz przy Juli. I normalnie moczylismy pepek od pierwszego kapania w szpitalu ;-)