reklama
laski z ta gumka to raczej wtedy jak leczycie tego paciorka. jak nei leczycie to bez roznicy wg mnie.
no właśnie mam takie samo zdanie. dla mnie się mija z celem używanie gumki jak nie leczymy tego - no bo po co?? :-) idę się szykować i zmykam do koleżanki na herbatkę. mam nadzieję, że nie ma lodowiska na chodnikach i się nie zabiję przy okazji
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
i ja sie witam - cala polamana po nocy boli mnie szyja, krzyz i oba boki ... jeszcze do tego zaczynam regulanie nie sypiac miedzy 4 a 5.30. dobrze chociaz, ze Ninka ostatnio daje pospac do 8.30 ...
wogole kiepsko sie dzis czuje i zamierzam spedzic ten dzien na kanapie meza mam w domku, wiec zgonie obiad na niego. mieszkanie posprzatane. tylko musze wyjsc na zakupy, bo dzis z Nina bedziemy znowu piec ciasteczka choinkowe ...
ewa - fajnie, ze juz w domku. jak masz piersi za twarde, to tak jak myangel radzi - odciagnij tylko troszke, zeby odczuc ulge. powinno sie unormowac
misia - jak nie bedzie siarczystych mrozow, to chyba po 2 tygodniach mozecie wyjsc na krotki spacerek.
myangel - pieknie napisalas o swoim malym cudzie :-)
wogole kiepsko sie dzis czuje i zamierzam spedzic ten dzien na kanapie meza mam w domku, wiec zgonie obiad na niego. mieszkanie posprzatane. tylko musze wyjsc na zakupy, bo dzis z Nina bedziemy znowu piec ciasteczka choinkowe ...
ewa - fajnie, ze juz w domku. jak masz piersi za twarde, to tak jak myangel radzi - odciagnij tylko troszke, zeby odczuc ulge. powinno sie unormowac
misia - jak nie bedzie siarczystych mrozow, to chyba po 2 tygodniach mozecie wyjsc na krotki spacerek.
myangel - pieknie napisalas o swoim malym cudzie :-)
My dziś pospałysmy do 9!
Wczoraj małż skręcił łóżeczko bo poprzedniego dnia mu nagadałam
Materacyk wietrzy się już od tygodnia, wczoraj uprałam jego pokrowiec bawełniany. Cały czas śmierdzi to co jest w środku. To lateks, pewnie długo nie pozbedę się tego zapachu
Wczoraj małż skręcił łóżeczko bo poprzedniego dnia mu nagadałam
Materacyk wietrzy się już od tygodnia, wczoraj uprałam jego pokrowiec bawełniany. Cały czas śmierdzi to co jest w środku. To lateks, pewnie długo nie pozbedę się tego zapachu
A ja dziś do końca przyszykowałam wszystko na przybycie nowego członka rodzinki:-) Mogę zasówać na porodówkę i szczerze powiedziawszy nie mogę się już tego doczekać:-(ile jeszcze? Jak dzisiaj byłam po wyniki i na pobraniu krwi to spotkałam przyjaciółkę z którą razem pracowałyśmy w tym szpitalu i stwierdziła że ślicznie wyglądam,ale brzuszek mam jakbym bliźniaki miała urodzić hi hi,bardzo śmieszne,i do tego już od dwuch tygodni wisi mi wnet do kolan co mnie do szały doprowadza. Już chce tulkać maluszka,choć oczywiście przed szereg się wciskać nie chcę hi hi.
Idę ogarniać kuchnię i może jakieś ciacho upiec bo za mną słodkości chodzą:-)
Idę ogarniać kuchnię i może jakieś ciacho upiec bo za mną słodkości chodzą:-)
agbar
Fanka BB :)
Dziewczyny przepraszam, że nie nadrabiam, ale nie mam do tego głowy. Musze ogarnąć mieszkanie, bo mogę już nie mieć czasu. W końcu się coś ruszyło! Od dwóch dni miałam biegunkę, ale nie robiłam sobie nadziei, myślałam, że może coś nie tak zjadłam. Za to dzisiaj odszedł mi czop zabarwiony krwią. Nie jestem pewna, ale wody chyba tez poleciały. Tylko chyba trochę mało. Nie mam na razie regularnych skurczy i ciekawa jestem, kiedy akcja się rozwinie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Dziewczyny przepraszam, że nie nadrabiam, ale nie mam do tego głowy. Musze ogarnąć mieszkanie, bo mogę już nie mieć czasu. W końcu się coś ruszyło! Od dwóch dni miałam biegunkę, ale nie robiłam sobie nadziei, myślałam, że może coś nie tak zjadłam. Za to dzisiaj odszedł mi czop zabarwiony krwią. Nie jestem pewna, ale wody chyba tez poleciały. Tylko chyba trochę mało. Nie mam na razie regularnych skurczy i ciekawa jestem, kiedy akcja się rozwinie.
Pozdrawiam
Trzymamy kciuki!!
reklama
sarka
trójkowa mama
agbar &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)
pierzecie pokrowce od materacyka? ja tego nie prałam (w sumie jeszcze mam w folii) tak samo jak baldachimu i wkładów do pościeli.'
Tunia wczoraj byłas na badaniu to wiesz że jest ok, a wczesniej tez mało się ruszała;-)
gufi ja na dziś planuję upiec pierniczki z Wiktorem, mam pudło z deco moreno, trochę na łatwiznę poszłam ale co tam :-)
pierzecie pokrowce od materacyka? ja tego nie prałam (w sumie jeszcze mam w folii) tak samo jak baldachimu i wkładów do pościeli.'
Tunia wczoraj byłas na badaniu to wiesz że jest ok, a wczesniej tez mało się ruszała;-)
gufi ja na dziś planuję upiec pierniczki z Wiktorem, mam pudło z deco moreno, trochę na łatwiznę poszłam ale co tam :-)
Podziel się: