reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
wpadłąm tylko na chwilke pochalic sie ze ja juz jestem po wszystkim miałam wam napisac jak po poniedziałkowej wizycie u lekarz ale sie nie udało urodziłam piekna mała Kalinka 7.12.2010 łepek czarniutki teraz jestesmy juz w domku porod przebiegł błyskawicznie ale to opisze ładnie później 3 godziny w szpitalu i mała była z nami da sie przeżyc Pozdrawiam wszystkie dziewczynki w dwupaku

Cos mi sie wydaje, ze na dniach będę rodzić. Brzuch dosłownie w ciagu paru godzin sie obniżył na tyle ,ze jak sie obkrecę to sie majta. W dodatku inaczej twardnieje. Ojojoj, dobrze, że jutro jedziemy po fotelik i pokoik trzeba szybko szykować.

od razu fajniej się zrobiło jak mamuśki wracają do życia:-)

ewwe dla mnie to ty i tak jesteś oaza spokoju. U mnie to ta cała współlokatorka wisiałaby juz dawno za kudły za oknem!!! albo jak bym jej "trzasnęła drzwiami" to by się sama tam zwiesiła:wściekła/y: nie oszczedzaj kutwy tylko spaceruj z płaczącym Boryskiem po przedpokoju;-)

joamar kasia witajcie :-) joamar a gorączka pewnie od piersi tak?

Z tym styczniem to i ja się pisze więc bez obaw;-) ale jak mamuśki bedą pisać ładnie to się tu nie zanudzimy przynajmniej:tak:

Gufi Sarka właśnie nie wiem od czego gorączka, w sumie to nie czuję infekcji, ale możliwe że to od piersi choć nawału nie mam. No nie wiem zobaczymy mam nadzieję, że przejdzie i moje zdruzgotane ciało szybko dojdzie do siebie.
Kasia gratulacje
Elena trzymam kciuki i mam nadzieję, że zdążycie ze wszystkim.

Myslę, ze tak, ale mam taką nadzieję, ze wkrótce urodzę. Też już bym chciała być mamusią.
Joamar ja już wiem czemu Madzia urodziła się wcześniej. :tak: Przyjechał Twój mąż i malutka wykorzystała moment, zeby tatus był od urodzenia. W czepku urodzona. Pewnie wszystkie decyzje Madzii będą tak trafne. ;-):-)

reklama
Oj mam nadzieję, że zawsze będą słuszne ale nadzieja matką głupich:-) Ważne, że od najmłodszego słucha mamusi, bo już miesiąc wcześniej jej powiedziałam, że ma wyjść 05.12.

Do góry