reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Gosia jestes bliżej teminu więc raczej szybciej pójdziesz na odsiecz hehehe:-D u mnie tez objawów brak, bóli żadnyc u mnie - nawet przepowieadajacych;-)

ainah nie jest powiedziane że ci nie potowarzyszę do końca;-) poza tym urodzić możesz prędzej ja ja czy ktos z szybszym terminem:)

Hej :)

Ja dzis cala polamana chce prosic was wszystkie o trzymanie kciukow w piatek rano (prawdopodobnie bedzie wtedy moje cc). Na pewno sie przydadza, bo zaczynam sie bac tego ciecia... Od wczoraj do wysokiego cisnienia i szałowo niskiego pulsu doszedl bol szyi, jakby mi przewialo jedna strone. Jak staruszka wczoraj pol nocy mierzylam cisnienie i chyba nam sie cisnieniomierz zepsul :-p Jutro wiec kustykam na IP, bo na jutro mam skierowanie na oddzial. Mam nadzieje ze mnie przyjma i moze wytna przy okazji szyje - latwiej bedzie sie zylo... Do zobaczenia za tydzien z małą (oby!).

Pozdrawiam :)

Anka jednym słowem przeforsowałaś ciśnieniomierz:-D a co co CC to super że to już...łaaa bomba:-) trzymam kciki, nie stresuj się, powodzenia, kciuki trzymamy&&&&&&&&&&&&&&&&&

Tunia no to jest fajne w planowanym CC że wiesz kiedy masz i zazwyczaj szybciej:tak:.....mówię że kurde się wykruszacie w zastraszającym tempie...:szok:

Wiecie co... ja to w ogóle czuje się jak bym była w 5 a nie w 9 miesiacu ;/ Energii mam ful :) wszystko pozamykane, żadnych objawów. Coś mi sie wydaje ze bede szla na wywołanie 6 stycznia. ;/

`Hej wyszlismy wczoraj ale ja padałam...Fifi ma lekka zaółtaczke ale do opanowania, Lolo cudowny straszy brat, ciągle by go głaskał, podaje pieluszki, smoczek, kapturki, patrzy jak przewikamy.Dostał od brata Tomka i zadowolony. Ja sie czuje masakrycznie, gorzej niz w szpitalu, rana boli jak cholera, nie umiem sie obrócic z boku na bok mam nadzieje, ze to tylko zmiana miejsca i łóżka.... Cyce bola jak ta lala, jestem jak dojarnia..W nocy Paweł go przebierał, donosił mi do cyca...Fifi to istny anioł!!! Spi po 2, 3 h i to na cyculu. Niedawno sie ob udzuił, podjadł ala ja musiałam wstac i wole s ie nie kłasc bo nie wstane...Lolo tylko zaczał sie bac ciemności i problem ze spaniem samemu...Juz nie spi i oglada bajki...No i niestety ma katar a ja cała drze...Opieke miałam fenomenalna na porodówce, siostry i połozne CUDOWNE!!!!!! Odział dzieciecy tez fantastyczny a ordynator noworodków anioł!!!! Pomimo, ze na patologii koszmarnie, nie załuje, ze tam rodziłam. W nocy Mały płakał przy zmianie pieluszki a połozna z noworodków była w minute u nas. Paweł pomm aga, wział na mnie opieke, potem tacierzynski i do konca roku z nami....Ogólnie czuje sie leiej niz po znieczuleniu ogólnym, ale rana boli bardziej...

Dziewczyny mamy kolejną szczęśliwą mamę :-)

Bodzinka strasznie ci współczuję tego bólu, ja błyskawicznie doszłam do siebie po CC. Może spróbuj się jak najwięcej ruszać? Wiem że boli ale szybciej dojdziesz do siebie.

bodzinka mam nadzieję, że ten ból szybko minie.

Anka &&&&&&&& ale masz fajnie, że to już :)

a jak mi ktoś powie, że jak ciąża to ostatnia okazja, żeby się wyspać to wyśmieję chyba prosto w twarz... bo ja mam z tym spaniem coraz gorzej!! wstaje na siku co chwile, obudziłam się przed 7 i już spać oczywiście nie mogę - istny koszmar jak dla mnie

reklama
cześć dziewczyny:-D
Aniu ja też jutro do szpitala:-( ale niestety, nie od razu na cc, choć mam planowana. Prawdopodobnie w okolicach 39 tygodnia będę miała cc, więc bardzo mi smutno, że muszę wcześniej iść do szpitala:no: no ale trudno, tak miałam w wypisie zapisane, że muszę się zgłosić na oddział:-(
Bodzinko w końcu w domku!! Super, że Lolo to taki kochany starszy brat:tak:
Widzę, że druga cc to poważna sprawa! u mnie też druga, boje się bólu, ale jakoś to będzie. Mam nadzieję!
a w szpitalu lepiej się czułaś fizycznie niż w domku?

Do góry