reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

madalia - gartulacje!!! szybko Ci poszlo :)

ja dzis wizytuje o 13.20. maz ma wolne na szczescie, bo nie mam pomyslu, jak bym dojechala. przy okazji wykorzystam to i podjedziemy jeszcze do galerii po pare rzeczy i do mojej pracy po RMUA. u nas tez snieg do kolan :szok:

ktore nastepna rodzi? juz grudzien, wiec mozecie zaczynac ;-)

reklama
Co do paciorka i tych czopków które wczoraj dały mi popalić,...dziś cisza, nic nie swędzi ani nie piecze:) może bedzie dobrze i się spokojnie przeleczę...

gufi mamy trochę zagapionych hehe.
Ja czekam na proszek (zamówiłam w Piotrze i Pawle bo w Rossmanie Jelpa nie było) i biorę się za pranie, zaczyna mnie stresować to że jestem taka nieprzygotowana...

a nas też zasypało. jak w trakcie meczu zaczęło padać tak już sypało całą noc :D
no ale grunt, że KOLEJORZ awansował :D chociaż jakiś pozytyw przy moim doliniarskim myśleniu ostatnio. aaa i na szczęście mąż jest ze mną w domku :)

Cześć dziewczynki, ja dziś na wizytę więc idę się szykować,ale śniegu tyle że chyba będę się kulać i ugniatać ten cholerny śnieg buu.

Madalina gratulację,nie ma to jak profesjonalizm:-)

Jestem ciekawa co gin powie na wizycie.
&&&&&&&&&&&&& za wizytujące:-)

Witam:-) Melduje sie ze jestem jeszcze w dwupaku.Wypuscili mnie ze szpitala bo wszystko sie uspokoilo.Mialam skurcze co 20 min, pozniej co 10 i co 5 i tak bylo przez 12 godzin a szyjka ani sie nie ruszyla:-(.Przy kazdym skurczu widzialam jak Jasiowi tetno strasznie sie podnosilo, nawet do 180:szok:.Pozniej skurcze ustaly no i mnie puscili.Czekam dzisiaj na tel od lekarza bo maja podjac decyzje czy nie przyspieszyc porodu:sorry2:
Postaram sie ws troche doczytac choc jestem pewna ze to nie bedzie latwe:-D

heheeh mamy pierwszego grudniaczka grudniowego :D:D:D:D

no i pierwsza mame ktora zaglada w szpitalu w takie miejsca w ktore zadna z nas nie wejdzie :D heh
Madalia jeszcze raz gratulacje, ps z telefonu idzie Ci swietnie pisanie :D

A wiecie ze u mnie nie ma sniegu?
Ale za to w 20000 miasteczku czeka mnostwo plugow! szkoda ze w Polsce nie pomysla w koncu o tym, tylko skupiaja sie na wlasnych tylkach i kieszeniach! szlag mnie trafia naprawde, wystarczy tylko chciec hrrrr

Sarka - dzięki. Małżon dzisiaj zadzwoni do szpitala. Może w weekend uda nam się bachora wykurzyć, to bym jeszcze zdążyła na Kamińskiego urodzić. A na jaki Ty się zdecydowałaś szpital? Szukałam info o Klinikach i Brochowie i nie mogę znaleźć żadnych danych dotyczących ilości łóżek i sal porodowych.
Ciesze się, że ekscesy potabletkowe Ci przeszły.

Salomii - z tym śniegiem to jest coś nie tak. Chyba sobie kraje pomylił. Wrocław zasypany zupełnie - na dworze przepięknie... jak się patrzy przez okno hehe;-). A u nas w mieszkaniu zaciemnienie, bo mamy tylko jedno okno "normalne", a reszta to dachowe. Ale przynajmniej nie muszę ich myć - jak sie śnieg stopi, to będą czyściutkie.

Witam kochane grudnióweczki,

ja dziś miałam super noc, generalnie wstałam na siku tylko raz i to po 5 czyli nad ranem. Nic mnie nie bolało, problem miałam tylko jak się przekładałam z boku na bok, ale to z wiadomej przyczyny - słodki ciężar uciska na wszystkie narządy. Nic poza tym:) Tak dobrze mi się spało, że zamiast wstać rano o 7 (żeby wyjść z psem) wstałam o 8:35 ale tylko z przymusu odsikania psa (tak to bym spała jeszcze dłużej). Normalnie miodzio się spało i to już druga noc z rzędu. Normalnie nie mogę uwierzyć. Obym częściej miała takie fajne noce :)

lwiczka - wczoraj w Tesco widziałam tę przyprawę chili con carne, ale nie KNorra tylko firmy "Kuchnie świata" czy coś takiego. Ty pisałaś, że Twój mąż kupił tę przyprawę jakiejś innej firmy i że była obrzydliwa, może to o tę chodziło, ja w każdym razie innej firmy nie widziałam. Myślę że i tak można sobie samemu zrobić taką przyprawę, będzie lepiej smakowało bo własny wyrób :)

Co do Antylopki to dziś wychodzi, między 10-13, także mam nadzieję, że się pojawi na necie.

A ja właśnie gimnastykę w wannie skończyłam,mam nadzieję że to już przedostatni raz bo już nie daję rady z tymi figurami artystycznymi z lusterkiem:-D

No u nas z tym śniegiem przegięcie ale jak wczoraj oglądałam tvn meteo i widziałam te komentarze "Warszawa pod śniegiem-dzień trzeci" to miałam wrażenie że jakaś katastrofa nas spotkała albo coś jeszcze gorszego hi hi:szok:. Wielkie zdziwienie jakbyśmy mieszkali w Australii i śnieg u nas co grudzień nie padał buhaha:-D A ulice wyglądają jakby żaden dług nie wyjechał ale to u nas normalne,znowu ich zima zaskoczyła:-p:tak:

Asia &&&&&&&& zaciśnięte żebyś tel z dobrymi wieściami dostała:-)

Sarka super że już masz spokój z tymi czopkami i że już się nie męczysz:-)

Ainah dzięki za info,mój Ł kupił wtedy podajrze kamisa ale ostatnio robiłam bez tej przyprawy i tak jak mówisz wyszło lepiej niż z nią:-) Tylko ci pozazdrościć tych nocek,bo ja ostatnio śpie po parę godzin,chyba już organizm powoli się przestawia na braki w śnie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie.
u nas tez zasypalo-zaspy na chodnikach, ulice tyle co auta rozjezdzily.... a najgorszy ten lód pod sniegiem...
a ja sie sexuje z mezem ale córa nic sobie z tego nie robi i siedzi w brzuchu....;)

Do góry