Dziewczyny poleżałam z wysoko uniesionymi nogami i jest lepiej. Chyba jednak nie pozostaje mi nic innego jak leżeć do końca ciąży. Do lekarza idę dopiero 09.12 wcześniej nie mam szans, a na IP to wiadomo jakoś już ochoty nie mam. Postaram się sama poleczyć. Lwiczka ja też wczoraj prawie przez tych lekarzy płakałam.
reklama
agbar
Fanka BB :)
Biedactwa znowu chorujecie albo macie jakieś nieprzyjemne dolegliwości. Oby wszystkim Wam te "atrakcje" jak najszybciej przeszły.
Miałam dziś wizytę, opisałam ją gdzie trzeba. W skrócie - mały jeszcze nie pcha się na świat. I w nosie ma to, co mamusia chciałaby;-)
Miałam dziś wizytę, opisałam ją gdzie trzeba. W skrócie - mały jeszcze nie pcha się na świat. I w nosie ma to, co mamusia chciałaby;-)
madalia
Aktywna w BB
ja tylko przyszlam pow.że wody się leją!!! i muszę jechać,skurczy nie czuję nawet,ale się boje i też ciesze,chyba bedzie noc nie przespana ,bo zanim to się rozwinie na dobre,jakoś napiszę Wam,może ze szpitala nawet,oj mąż patrzy na mnie jak na idiotkę,stoję nad kompem z ręcznikiem miedzy nogami i klikam na szybkiego-on na to-zwariowałaś?
pomódlcie się za mnie pa pa
pomódlcie się za mnie pa pa
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
madalia - trzymam kciuki. bedzie dobrze :-):-):-)
madalia! Trzymamy kciuki! I czekamy na wieści!!!
W ogóle popatrzyłam na suwaczek i dzisiaj masz 39t i 6d! Jaka dokładność
Mnie właśnie męczą bóle okresowe, nie wiem czy to coś znaczy. Może uda się urodzić na święta?
W ogóle popatrzyłam na suwaczek i dzisiaj masz 39t i 6d! Jaka dokładność
Mnie właśnie męczą bóle okresowe, nie wiem czy to coś znaczy. Może uda się urodzić na święta?
Ewelinka86_7
Zaciekawiona BB
reklama
Podziel się: