reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziewczyny poleżałam z wysoko uniesionymi nogami i jest lepiej. Chyba jednak nie pozostaje mi nic innego jak leżeć do końca ciąży. Do lekarza idę dopiero 09.12 wcześniej nie mam szans, a na IP to wiadomo jakoś już ochoty nie mam. Postaram się sama poleczyć. Lwiczka ja też wczoraj prawie przez tych lekarzy płakałam.

reklama
Biedactwa znowu chorujecie albo macie jakieś nieprzyjemne dolegliwości. Oby wszystkim Wam te "atrakcje" jak najszybciej przeszły.

Miałam dziś wizytę, opisałam ją gdzie trzeba. W skrócie - mały jeszcze nie pcha się na świat. I w nosie ma to, co mamusia chciałaby;-)

ja tylko przyszlam pow.że wody się leją!!! i muszę jechać,skurczy nie czuję nawet,ale się boje i też ciesze,chyba bedzie noc nie przespana ,bo zanim to się rozwinie na dobre,jakoś napiszę Wam,może ze szpitala nawet,oj mąż patrzy na mnie jak na idiotkę,stoję nad kompem z ręcznikiem miedzy nogami i klikam na szybkiego-on na to-zwariowałaś? :)
pomódlcie się za mnie pa pa:eek:

Madalia &&&&&&&&&& Wszystko na pewno pójdzie dobrze i sprawnie.

Chyba będziemy miały grudniaczka urodzonego dokładnie w terminie;-)

madalia! Trzymamy kciuki! I czekamy na wieści!!! :D
W ogóle popatrzyłam na suwaczek i dzisiaj masz 39t i 6d! Jaka dokładność :D :D

Mnie właśnie męczą bóle okresowe, nie wiem czy to coś znaczy. Może uda się urodzić na święta?

reklama
Do góry