reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

magda powodzenia!!! ja na Twoim etapie z Wiktorkiem miałam juz skierowanie do szpitala, ubiegłam je o 1 dzień hehe, szybkiego rozwiązania życzę!!!!

A mnie znów bola zatoki, szczęki, matko jeśli znów mnie zaatakije jak ostatnio to popadnę w porządna depresję:(((( poza tym dzwoniłam do laba i niestety mam paciorkowca, wynik do odebrania wraz z antybiogramem, muszę w poniedz. jechać:(( ciekawe tylko czy bedę musiała płacić za wizytę jak z tym przyjdę?! kurde trochę za dużo 180 zł bulić raz na tydz.!!!
wburwiona na maxa jestem

reklama
Witajcie!

Zaraz poogarniam Wasze posty:) tak tylko na gorąco napiszę, że zniszczono nam samochód - lampy stłuczone, szyba wybita i przerysowane całe kamieniem....Zgadnijcie kto??? Właśnie policja wszystko spisuje....tak nie można żyć....

Buziaki i już Was czytam :)
:szok::szok:matko szoook, to naprawdę psycholka!!!!!!!!!! ale przynajmniej tyle w tym dobrego że w końcu cos namacalnego dla policji, może to coś ruszy....oby!!!!!!!!

agaj44 - Ty to sobie siedź w domku i w ogóle nie interesuj się policją, wariatką - niech Twój facet się tym zajmuje - to jest jego żona i to on wtopił - że się tak wyrażę, a Ty jesteś w ciąży i nic Cię to nie obchodzi.
A ja się wykąpałam w ciepłej długiej kąpieli z nadzieją że to może coś da - oczywiście dało tyle że mała się obudziła i napierdziela mi po szyjce i nic więcej - nawet od 2 dni jakiekolwiek skurcze ustały - o bożeeeee ile jeszcze.

Sun mi to się wydaje że im bardziej chcemy żeby było już po to tym bardziej nie wychodzi i tak czekamy i czekamy.

Jestem tak zmęczona że normalnie zasypiam przy klawiaturze buu,a tu tyle pracy,a sił brak:-) Nawet kawa mi nie pomogła.

tak tak Sunflower relaksuj sie bo jeszcze jakies 4 tygodnie ;P;P;P

Agaj :O:O:O:O:O:O:O

niestety nie da sie nie stresowac ta sytuacja bo to ze jest to byla partnerka meza Agaj nie ma znaczenia.. oni teraz tworza rodzine i nie da sie tego podzielic na zasadzie- Ty bierz to na klate bo to Twoja byla, auto jest wspolne, mieszkanie jest wspolne czyli straty i strachy dotykaja ich obojga niestety, Agaj musialaby sie wyniesc daleko by miec chwile spokoju ale tez ciezko podjac i zorganizowac taka decyzje, jestem zszokowana ze policja nic nie robi po tylu dowodach winy i przesladowania, to jest dosyc powazny powod jak dla mnie ze kiedys moze sie stac cos naprawde strasznego. Hmmm nie ma ktoras znajomego w malopolsce ktory mialby jakies kontakty?? Bo to juz drastyczne jest naprawde.

Witajcie!

Zaraz poogarniam Wasze posty:) tak tylko na gorąco napiszę, że zniszczono nam samochód - lampy stłuczone, szyba wybita i przerysowane całe kamieniem....Zgadnijcie kto??? Właśnie policja wszystko spisuje....tak nie można żyć....

paranoja ze ludzia chce sie takie rzeczy robić szok a ty agaj wlej wody do wanny zapal swieczki i rób na wszystko olewke teraz mamy wszystkie jeden cel

pisałam wam wczoraj ze ostawiłam wszzystkie leki i dziś mam straszne skurcze łydek o parciu na krocze juz nawe nie mowie nie chce mi sie nic robic ide spac

Skurczyki część druga:) Właśnie pospałam dwie godzinki. Śniły mi się same sceny erotyczne i żarcie z mc donald's, więc chyba jasne co na obiad :) Taka głodna się obudziłam,a Młody dopiero za godzinke lekcje kończy i czekam a ślina kapie na klawiaturę :)

ja w drodzę do szpitala - co to fałszywy alarm był - zahaczyłam o mcdonalda ze strachu że to może być ostatni na długi czas ;) - to się nazywa próżność...

Dziękuję dziewczyny za zrozumienie! No policja wie że to ona bo te groźby wcześniejsze etc, na nią wskazują. Poza tym wiemy że nie było jej wczoraj w domu wieczorem 3h, no ale cóż świadków brak, więc pewnie za wiele jej nie zrobią...Pozostaje czekać na jej kolejny czyn....oby nie tragiczny w skutkach....No chyba że w końcu inni zrozumieją że ona naprawdę jest niebezpieczna i zaczną zeznawać albo stanie się naprawdę tragedia.

reklama
no cóż, pora się zbierać.
żegnam się z Wami drogie Grudnióweczki. dziękuję za miłe przyjęcie.
może uda się jednak w listopadzie? :-)
odezwę się jak tylko znajdę się z powrotem w domku.
tym czasem trzymajcie się drogie mamusie.
papa

Czekamy na wieści, a jak urodzisz w grudniu to takze na opoewieści z porodówek. ;-) Trzymam kciuki.

Do góry