reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Lena bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze, nie ma to jak trafić do konowałów co teorie wysysaja z palca, takich nie brakuje naprawdę, wiem bo moja siostra ma znajomego cenionego ginekologa, który ma swoja klinike razem z tym do którego ja chodzę i tak trochę nam dał światełko do kogo nie chodzić, że większośc to lepiej zeby tylko zajęła sie oglądaniem ale żeby palców lepiej nie pchali tam gdzie o niczym nie mają pojęcia:no:
O której masz wizytę?

Mnie wczoraj brzuch i jajniki dośc mocno bolały, wziełam dwie nospy, na razie spokój, ja mam takie dni że nie czuje kompletnie nic i takie że boli, staram się nie panikować, wizytę mam dopiero 24 maja:zawstydzona/y:
Ja tez nie mam mdłości, nie wiem czemu ich brak Was tak stresuje, nie rozumiem, przecież to nie ma żadnego znaczenia albo z dnia na dzień sytuacja radykalnie może sie zmienić ale oby nie:-p
Czasem mam tylko ściśnięte na coś gardło i wiem ze bym nie przełkneła ale to nie mdłości.

reklama
sarkA jwali chodzi o mdlosci t ja sie denerwuja jak za dlugo ich nie ma :) zawsze byly i jak ich brakuje jakos glupoty mi do glowy wlaza... jeszcze sie do gina mojego nie moge dodzwonic ehh :/

salomii kochana całą swoja pozytywna energię kieruję teraz razem z "Ogryzkiem" na Ciebie i maleństwo! trzymamy ogromnie mocno kciuki i czekamy na dobre wieści i oczywiście zdjęcie z USG! :D

ehh Missiiss a nie pamietasz jak bylo poprzednio? czy znikaly i wracaly? bo u mnie zniknely na 2 dni i wieczorem sie odezwaly, juz nie mam ich ciagle uff ale wczoraj ktos napalil fajkami na parkingu przed sklepem... ledwo dobieglam do auta, nie martw sie napewno Ci dopadna ;D

heeheheheheh "Ogryzek" mnie rozbawil :)))) dziekuuje :*** ja tez trzymam mocno kciuki z reszte i za Pati.B aby tez w koncu po raz pierwszy uslyszala bicie serduszka swojego maluszka!!

no i nie moglam sie powstrzymac..moj ukochany zespol.. ta piosenka pomaga mi przetrwac ciezkie chwile w zyciu :)

[video=youtube;cdUi0Y5piAY]http://www.youtube.com/watch?v=cdUi0Y5piAY[/video]

Cześć kochane!

tak sobie Was czytam i czytam od kilku tygodni...
W końcu postanowiłam do Was oficjalnie dołączyć.

jestem w 10, 4 t.c. Termin mam (wg karty ciąży) na 1. grudnia, więc może być różnie:):happy:

mam już synka - Mateuszka - 7 lat
to jest moja trzecia ciąża, gdyż niestety 15 października 2009 poroniłam...:sad:
a jeśli chodzi o piosenkę dżemu to mi ona także pomogła przejść przez najtrudniejsze chwile...

Mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swego radosnego grona:-)

hej mamuśki, za wszystkie dzisiejsze wizyty jak co dzień trzymam kciuki &&&&&.
Ja dziś mam niezły dzionek wstałam o 6 rano, bo dzis zamiast do pracy to na samolot, o 10:20 mieliśmy mieć lot więc o 8 już na lotnisku bo oczywiście trzeba być 2 godz. wcześniej. I tak kwitniemy już od ponad 4 godzin, odlot prawdopodobny dopiero o 14:45 więc ponad 6 h czekania. Masakra, na szczęście Julia dość dobrze to znosi a ja jak widać znalazłam połączenie z netem:-):-):-):-):-):-):-) więc już będzie lepiej:-):-).
Wczoraj w końcu moi rodzice dowiedzieli się o ciąży i bardzo się ucieszyli:-).
Lenka Twoim miejscu zastanowiła bym się nad zmianą lekarza bo takie wnioski ze zwykłego badania są bardzo dziwne:szok:

Olcia witamy! Jesteś w tym samym okresie ciąży co ja tylko ja termin mam na 5 grudnia (był juz 28 listopada i 1 grudzień). Ciesze się, że do Nas dołączyłaś :)
Salomii uwielbiam Dżem aleee.... teraz to ja płaczę na każdej wolnej piosence :/ więc pozostaje przy szybszych utworach mojego kochaneg HIM'a (gdy nie ma męża bo on nie daje sobie rady z taka muzyką). Ogryzek to nazwa naszego maleństwa wymyśliona przez męża, ale tak mi sie spodobała że mówimy na niego (to chłopak jak nic!) Ogryzek :)))

reklama
a gdzie jest motylek ??? od wczoraj po wizycie sie nie zam eldowala mam nadieje ze wszystko w porzadku ?? motylek gdzie jestes !!!!???
bo sie denerwuje i ciagle mysle o tobie

a ja sie dodzwonilam i ide na 20 do gina dzisiaj poprosze o kciuki

Do góry