sarka
trójkowa mama
Lena bardzo bardzo mocno trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze, nie ma to jak trafić do konowałów co teorie wysysaja z palca, takich nie brakuje naprawdę, wiem bo moja siostra ma znajomego cenionego ginekologa, który ma swoja klinike razem z tym do którego ja chodzę i tak trochę nam dał światełko do kogo nie chodzić, że większośc to lepiej zeby tylko zajęła sie oglądaniem ale żeby palców lepiej nie pchali tam gdzie o niczym nie mają pojęcia
O której masz wizytę?
Mnie wczoraj brzuch i jajniki dośc mocno bolały, wziełam dwie nospy, na razie spokój, ja mam takie dni że nie czuje kompletnie nic i takie że boli, staram się nie panikować, wizytę mam dopiero 24 maja
Ja tez nie mam mdłości, nie wiem czemu ich brak Was tak stresuje, nie rozumiem, przecież to nie ma żadnego znaczenia albo z dnia na dzień sytuacja radykalnie może sie zmienić ale oby nie
Czasem mam tylko ściśnięte na coś gardło i wiem ze bym nie przełkneła ale to nie mdłości.
O której masz wizytę?
Mnie wczoraj brzuch i jajniki dośc mocno bolały, wziełam dwie nospy, na razie spokój, ja mam takie dni że nie czuje kompletnie nic i takie że boli, staram się nie panikować, wizytę mam dopiero 24 maja
Ja tez nie mam mdłości, nie wiem czemu ich brak Was tak stresuje, nie rozumiem, przecież to nie ma żadnego znaczenia albo z dnia na dzień sytuacja radykalnie może sie zmienić ale oby nie
Czasem mam tylko ściśnięte na coś gardło i wiem ze bym nie przełkneła ale to nie mdłości.