reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ale bosko ze plywa, ja kocham wode i mam nadzieje ze moja dzidzia tez pokocha bo jak tylko bedzie w miare zahartowana to bedziemy sie uczyc zyc w zgodzie z woda razem z innym bobasami:-) wogole bardzo szybko załapala, często chodzi??
Chodzi 2 razy w tyg., no i rzeczywiście bardzo szybko załapała a najważniejsze, że się nie boi. Bo nawet skacze z podestu:-):-):-):-)czego ja w życiu bym nie zrobiła bo strachidudek ze mnie:-):-) Ale ona teraz idzie do 1 klasy i będzie miała basen więc wolałam ją wysłać, bo wiadomo jak to w szkole inaczej trochę niż na zajęciach prywatnych.

reklama
motylek no to ja mam po wizycie tzn nie przyjela mnie bo duzo ludzi miala :/ jutro moze mis ie uda wyblagac mojego lekarza moz emnie przyjmie przed 14-15 a za ciebie mocno trzymam kciukasy :) napewno bedzie dobrze !!!

szwarou super ze juz dobrzei ze odzylisie jak piszesz :) macie mala pocieche to i pewnie latwiej sie zyje. super ze juz nauczyliscie zuzie sikac do nocnika :0)

ewwe witamy serdecznie :)

Słuchaj missiiss a może pojechałabyś do szpitala. W twojej sytuacji na pewno warto się temu przyjrzeć- choćby tylko po to by stwierdzić że to z tego krwiaczka rzeczywiście. Tyle że mogą cię zatrzymać na dobę lub 3.

Ewwe fajnie że do nas dołączyłaś. No i termin masz nie byle jaki ..hehe nie ma to jak rocznica wprowadzenia stanu wojennego :) Przynajmniej co roku o tym trąbią to i nikomu nie zdarzy się zapomnieć :D
Ja sobie uświadomiłam, że mam termin w imieniny naszego synka Aleksandra :D

Salomii
straszne masz sny. Ja śpię jak dziecko :D

jezu jak ja nienawidzę tej pory roku!!! Mam mieszkanie od wąwozu i kurde nie dość że w mieszkaniu ciemno, na dworze zmino i ponuro bo pada deszcz to jeszcze ta wilgoć w mieszkaniu... brrrr ubrania nie chcą schnąć, muszę włączać farelkę w łazience bo inaczej ten zapach zostaje w ubaraniach..a ja go po prostu nie trawię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joamar zuch dziewczyna z twojej małej panienki. Ja jestem na tyle lewa w pływaniu że umiem pływać tylko na plecach. W wakacje chodziłam z małym na basen z zajęciami dla małych dzieci :D Fajnie było. :-) W tym roku też z chęcią bym pochodziła- muszę zagadać kiedy są zajęcia, bo samemu to nudno

missiiss popieram mamolke jak tylko mam mozliwosc to jedz do szpitala, musisz na siebie chuchac i dmuchac!

a mi wysiadla wlasnie suszarka do ubran:/ i nie wiem jak ja naprawic, dobrze ze mamy gwarancje :) u mnie ogrzewanie podlogowe w lazience chodzi praktycznie caly rok, oczywiscie latem wlaczam je tylko co jakis czas by przesuszyc pomieszczenie ale lato tu jest raczej krotkie:)

mamolka od wawozu??, alez Ci dobrze z tym snem, ale od jutra mi sie polepszy;)) heh na marginesie ja urodzilam sie 1listopada i ciesze sie ze mieszkam w Norge bo zawsze mialam przerabane urodziny heh

A z innej bajki to jestem niesamowicie dumny bo udalo nam sie w koncu nauczyc Zuzanke wolac ze chce sikac - pomog oczywiscie niezawodny sposob z majtkami bez pieluch. Niesamowite jak to dziala. Sciagnelismy jej pieluche na probe oczywiscie sie zlala ale zatrzymala czesc. Zdziwiona bardzo niestety my sie zgapilismy zamiast ja od razu posadzic na nocnik to skonczyla to co miala na podloge. Za drugim razem tak sie zdenerwowala ze sie zlala w majty ze szok. I nagle zaczela wolac sii :) Od tej pory jeszcze raz popuscila nastepnego dnia a tak to mnie zadziwia codzien. Wlasnie wrocilismy ze spaceru przed ktorym sie wysikala i wrocila z czysta pieluszka i od razu zawolala ze chce siii i zrobila oczywiscie :) Chyba koniec pieluch (na razie na noc i na spacer jeszcze jej zakladamy) JUPI!

halo, a ja myślałam, że to moja córcia dobry przykład dała;-)

Witam ewwe !!

Ja to znowu mam ciśnienie tylko 90/50 !!!!! Niewiem czy mam cos z tym robić czy nie , no zapomniałam sie zapytać bo co chwile jakaś pacjentka dzwoniła do gin i na koniec już miałam mętlik w glowie .

A co do nouki wolania siusiu to majtaski bez pieluszki są najlepsze .

reklama
ja urodzilam sie 1listopada i ciesze sie ze mieszkam w Norge bo zawsze mialam przerabane urodziny heh

ja też 1 listopada!!! :-D i do tego w niedzielę,
czemu piszesz, że przerąbane urodziny? fajowe, wszyscy pamiętają taką datę, a jak datę pamiętają to o prezentach też;) ja co roku na cmentarz wchodzę ze zniczami, a wychodzę z prezentami;) a potem w domu tort i wielkie świętowanie;)

Do góry