Vilejka - tak bardzo mi przykro, ale nie poddawaj się ! :-(
kaczucha - cieszę się, że wszystko w porządku z bobaskiem :-)
Ja trzymam kciuki dzisiaj za wszystkie dziewczynki, które idą do lekarza ! w tym równiez za siebie bo idę na 18.45:-) Tak bym chciała usłyszeć to serducho ! I potwierdzić, że tamten lekarz to idiota! Oprócz tego mój mąż ma dzisiaj "ćwiortke" (czyli 25 urodziny
) dlatego chciałabym mu zrobić taki prezencik i w końcu powiedzieć, że z naszą dzidzia wszystko w porządku
Wczoraj kupiłam mu na urodziny zegarek....mam nadzieje, że prezent mu się spodoba...no i torcik upiekłam w kształcie serca...."Cycki murzynki"...no powiem Wam ,że wyszedł bardzo apetycznie ciekawe, czy tak samo będzie smakował ?
Muszę jeszcze tylko wymyślić coś fajnego na kolację chociaż nie będę miała dużo czasu na przygotowanie skoro do lekarza muszę lecieć
Siedzę w pracy i zastanawiam sie kiedy znowu zacznę zasypiać...reszty objawów jak nie było tak nie ma...
Ale powiem Wam, że pisałam ostatnio o wysypce która mi sie pojawiła tu na kościach pod szyją i mnie troszke swędziała, nie wiem z czego sie pojawiło, ale teraz to aż taki liszajek mi się zrobił i coraz brzydziej wygląda...no i co ja mam z tym teraz zrobic to nie mam pojęcia spytam się dzisiaj może Pani doktor, może spotkała się już z czymś takim ?
Miłego dzioneczka................. ale sie strasznie rozpisałam !