reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

fajnie, że powracają grudnióweczki, które się dawno nie odzywały :)

ja właśnie spędziłam 2 godziny z żelazkiem i mam dosyć hehe a to dopiero początek. pełna suszarka kolejnego prania się suszy :/

Anka na badaniach standardowo byłam w św. rodzinie i aż się zdziwilam, że tam tyle ludzi. najlepsze, że jak czekałam na ip w kolejce i w końcu weszłam to jak im powiedziałam od jakiego jestem lekarza i że miałam się stawić na badania kontrolne to obecny tam lekarz zaczał się śmiać i z takim tekstem do mnie: "trzeba było powiedzieć, że ty na badania od pana X. weszłabyś wcześniej bo jego nazwisko otwiera wszystkie drzwi w tym szpitalu hehe"

sarka gdzieś tam wcześniej pytałaś czy odpuszczamy sobie zabawy z mężulkami. no więc ja mówię, że NIE. wręcz przeciwnie - seksik jest prawie codziennie, a jak tylko ma dzień wolny od pracy to tak się zaczyna nasz dzień :D a że nadal wszystko jest ok i nie ma przeciwwskazań to nie mam zamiaru rezygnować. wystarczy, że połóg będzie trzeba jakoś przeżyć hehe

reklama
Wiola to Zuzia a nie Zosia :-)

Jak dla mnie to moze sie cos juz zaczynac pomalu ale poki co nie bardzo chce :-/

ostatnio bylam dokladnie w 34 tc i wazyla 2444g wiec do drobinek nie nalezy, ale mam sie nie przejmowac waga bo w jednym tygodniu dziecko przybiera duzo na wadze a w drugim moze malo co

Ja tez chce seksiku ale boje sie bo za kazdym razem bardzo mnie boli i nie wiem co sie dzieje:-(
Wlasnie skonczylam pewna czesc prasowac, do ktorej sie zbieralam pare dni ale w ogole ostatnio z dnia na dzien coraz mniej sily mam.Tylko bym lezala:sorry2:Jakas anemiczna sie zrobilam:-D
Pogoda tez dobijajaca-leje juz kilka dni:wściekła/y:

Asia u nas też pogoda do bani...Słońce troszke wyszło a teraz znowu się na deszcz zbiera...Ech..
Gosia byle do 37 tygodnia i nie popuszcze he he he he.

no własnie seksik....był ale sie chyba zmył, to odnośnie tego niedomniemanego czopa wczorajszego, bo teraz nie wiem czy to nie TO było, więc muszę -simy się wstrzymać do przyszłego poniedziałku aż mi na wizycie gin powie...

reklama
Do góry