reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej dziewczyny!
co u was słychać? ja chyba zaczynam mieć hustawkę nastrojów :( jednego dnia cieszę się ze wszystkiego, drugiego ciagle chce mi się płakać i mam czarne myśli... :((

reklama
Równiez witam wszystkie nowe grudniowe mamy:-) naprawdę strasznie tłoczno ale fajnie przynajmniej:laugh2: bociany nie próżnowały tej wiosny:-D:-D:-D

Dziewczyny i proponuje na razie wyłonczyc myslenie i cieszyć się ciążą, po co doszukiwać się teraz jakiś niejasności i nieprawidłowosci:confused2:

Ja też chodze prywatnie do gina, usg za każdym razem i jestem spokojna, ja karte ciązy miałam założoną na pierwszej wizycie w 5 tyg:tak:

Dokuczają mi coraz większe zdęcia:crazy: wiecie czy można poratować się Espumisanem,? zwariować idzie szczególnie po nocy, skręca mi brzuch normalnie:angry:

Znowuż mnie męczą mdłości. Nie dam radę nic jeść. Nawet wody czy herbatę wypiję z trudem. W nocy zbudziłam sie i dalej mnie mdliło. Koszmar. W tam tej ciąży też miałam silne mdłości ale mogłam jeść.

Ostatnia edycja:
Witam Wszystkie! :)
Wczoraj zobaczyłam dwie grube krechy :) to moja pierwsza ciąża, przyznam, że nie planowana, ale narzeczony płakał ze szczęścia,
tak więc jestem kompletnie zielona w tym temacie, dziś dopiero zaczęłam czytać o diecie w ciąży, no i już wiem, że ziemniaków nie lubimy, a biały ser jest pycha :)
W każdym razie będę wdzięczna za wsparcie i odpowiedzi na moje zapytania, gdyż liczę, że są tu doświadczone już mamusie i przyszłe mamusie

Znowuż mnie męczą mdłości. Nie dam radę nic jeść. Nawet wody czy herbatę wypiję z trudem. W nocy zbudziłąm sie i dalej mnie mdliło. Koszmar. W tam tej ciąży też miałam silne mdłości ale mogłam jeść.

hej, podobno cytryna ma zbawiające działanie.. wystarczy powachac świeżo porkojoną... nie wiem jeszcze nie probowałam. Może sucharki??

Motylek - cieszę się, że wszystko jest dobrze. Swoją drogą niezły imbecyl z tego lekarza, ale nie pierwszy i, niestety, nie ostatni to przypadek konowała wśród lekarzy (zwłaszcza z nfz). Znam ich setki (ze strony tylko zawodowej na szczęście).
Twoja przygoda jeszcze bardziej utwierdziła mnie w przekonaniu, że dobrze, iż wybrałam opiekę prywatną, mimo, że za wszystkie badania trzeba płacić. Jest to oczywistym dla mnie absurdem - co z tego że zlecił gin na płatnej wizycie? Jestem w ciąży? Jestem. Należą mi się badania? No przecież. Płacę składki? Płacę, i to jeszcze jakie...Skandal!!!

Witam Wszystkie! :)
Wczoraj zobaczyłam dwie grube krechy :) to moja pierwsza ciąża, przyznam, że nie planowana, ale narzeczony płakał ze szczęścia,
tak więc jestem kompletnie zielona w tym temacie, dziś dopiero zaczęłam czytać o diecie w ciąży, no i już wiem, że ziemniaków nie lubimy, a biały ser jest pycha :)
W każdym razie będę wdzięczna za wsparcie i odpowiedzi na moje zapytania, gdyż liczę, że są tu doświadczone już mamusie i przyszłe mamusie

:) witam nową grudniową mamę :)

hehehe... porposzę o tą fajną diete dla ciężarnych ;)

mnie męczy ból głowy, jestem migrenowcem no i trochę mi dokucza, wzdęcia również, najgorzej jest w pracy jak w brzuchu bulgocze, poza tym jeszcze nic nie mówiłam szefom, bo chciałabym pracować jak najdłużej,
a w przyszłym tygodniu będę mieć pierwsze usg,

reklama
Do góry