szok czas leci jak szalony...53 dni OMGHalo halo
Dziękuję Salomii kochana za sms!! :* I ogromnie się ciesze, że o mnie pamiętacie Tak jak pisała Salomii Krzysiu już mi ciąży - bóle pleców to nie nowość a do porodu pozostało 53 dni Jestem PRZERAŻONA jak ten czas szybko leci A jaka wielka juz jestem!! Na szczęście waga się zepsuła więc nie wiem ile ważę
teraz uciekam poczytać co tam u Was!! Mam nadzieję że trzymacie sie dzielnie w dwupaku!!
Myangel duuuużo zdrówka!!
nie spotkałam sie z taką uprzejmością :-( jasne brzucho ściąga wzrok, ale jakaś taryfa ulgowa to nie bardzo...cześć:-)
:
kobietki, a tak z innej beczki - jesteśmy w ciąży, raczej już takiej widocznej (u mnie nawet bardzo).Czy zdarzyło się, że ktoś przepuścił was w kolejce w sklepie? Albo np ustąpił miejsca w autobusie itp?? Od razu zaznaczam, że ja nie wymagam, aby kazdy ustępował mi, ale w sumie gdyby tak się zdarzyło, to byłoby miło;-) a się nie zdarza.
ja też czekam na week mimo, że jestem na zwolnieniu już hooo...od początku kwietnia (musze przyznać, ze wcale nie czuję, ze to już tyle czasu minęło ) i też z powodu oecnosci małża w domuW końcu weekend! Nuiby siedzę na zwolnieniu, więc mam weekend nonstop ale co to za przyjemnośc ciągle samej siedzieć?
ja też układam, przekładam i kombinuję co i jak ustawić i poukładc w szafkach, ze Natlki rzeczy się zmieściły... no do zakupu zostały nam tylko wózek, fotelik (model wybrany, ale nie mam go na razie gdzie trzymać, więc czekamy jeszcze trochę z zakuoem) no i drobiazgi typu pieluchy, kołderka, kosmetyki...J
W ogóle oczywiście wczoraj nic nie posprzątałam w tych szafach tylko spod biurka powywlekałam jakieś rupiecie na środek pokoju i leżą.... najchętniej bym to wszystko robiła jak się budzę w nocy.... mam wtedy tyle chęci do robienia że szok, a jak się budzę rano to jak z krzyza zdjęta stara baba, tu strzyka tam strzyka wszystko boli, a co tu dopiero mowić o energii......
W ogóle mi się chyba wicie gniazdka uruchamia, siedze tylko i w kółko myśle gdzie wstawić łózeczko, jak przemeblować pokój, poszłabym na jakieś mega zakupy żeby już wszystko mieć, chciałabym żeby kącik dla maluszka mojego słodziutkiego był już gotowy.... ale na myśleniu się na razie kończy ( czytaj wyżej - nie mam siły muszę męża zagonić może do tych szaf..... Jak wróci od lekarza..... bo go od pół roku boli gardło.Salomii pamiętasz jak pisałam że "ma" anginę?? dawno temu.... to właśnie od wtedy go boli ponoć heheh
AAAA się spytać miałam... czy Was też może boli brzuch okresowo?? mnie od jakiegoś czasu chyba co noc boli, dlatego chyba że najbardziej czuje w chwili zaraz po obudzeniu, ale mam wrażenie że ten ból utrzymuje się od nocy do rana.... rośnie mi macica pewnie prawda??
Co do bólu brzucha to boli mnie szczególnie wieczorem i w nocy, przy przewracaniu sie z boku na bok;-) mam stawiajacy sie brzuszek, wiec niestety to skurcze :-(
miłego wieczoru