reklama
Myszqa
Fanka BB :)
Zanplo, czekamy. Nie wiem co się dzieję, ale kciukasy zaciśnięte.
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Zanplo nie wiem co się dzieje, ale trzymam &&&&& żeby wszystko było ok!
Zanplo co się dzieje....ktos ma do niej numer...
Kanus przykro że mama leci do Polski ale wierzę że i bez niej dacie radę!!!!
Zapominajka super ze Iggy zadowolony i mała tak ładnie współpracuje...a jakim mleczkiem ja dokarmiasz???
Kanus przykro że mama leci do Polski ale wierzę że i bez niej dacie radę!!!!
Zapominajka super ze Iggy zadowolony i mała tak ładnie współpracuje...a jakim mleczkiem ja dokarmiasz???
kana161
Mama "terrorystek" :P
Zanplo kochana mam nadzieje,ze nic powaznego sie nie stało!!! trzymam kciukasy za szybki powrot do domku:**** przytulam mocno:*
Zapominajko no za tydz zaczynam 8 miesiąc hahhaha
No moja mama wraca planowo 25 czerwca, wiec moze zdarzy przed porodem....ale my się już przestawiliśmy na opcje "umiesz liczyć - licz na siebie" wiec spoko....
Zapominajko no za tydz zaczynam 8 miesiąc hahhaha
No moja mama wraca planowo 25 czerwca, wiec moze zdarzy przed porodem....ale my się już przestawiliśmy na opcje "umiesz liczyć - licz na siebie" wiec spoko....
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Heloł;
Madzienko dokarmiam Bebilonem ( to w szpitalu było, więc nie zmieniałam). Daję jej butlę 2x dziennie po 90 ml ( rano i wieczorem)
Kana to chyba najlepsze podejście. Chociaż bywa trudno.
Zanplo czekamy na wieści!
Madzienko dokarmiam Bebilonem ( to w szpitalu było, więc nie zmieniałam). Daję jej butlę 2x dziennie po 90 ml ( rano i wieczorem)
Kana to chyba najlepsze podejście. Chociaż bywa trudno.
Zanplo czekamy na wieści!
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
O ja. Kolkę nerkową miałam z Iggym i też mnie w szpitalu zatrzymali. Współczuję i mam nadzieję, że już ci ból minął.
Kciuki za małą Weronikę!
Kciuki za małą Weronikę!