reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Dzień dobry!

U Was tez tak ślisko? Gdyby nie moje dziecko to bym dziś orła wywinęła pod przedszkolem :-D

Idę szykować mężowemu śniadanie, bo zaraz wróci z siłowni i będzie marudził, że głodny :sorry2:

reklama
Hej

Kaja mi sie podoba 1 i 3.
A z tych co Myszka pokazywała z tej stronki maggie to zakochałam się w Celeste, Dallyn, Delanie, Jodie, Justina,
Ahhhh piękne :tak:

Mati dzisiaj miał balik karnawałowy, ale niestety nie poszedł. Wczoraj musiałam po niego jechac do przedszkola bo pani dzwoniła, że ma gorączkę. Całą noc 39, katar, kaszel. Ehhh.

A ja nie mam na nic ochoty dzisiaj. Mój mąż mnie kiedys wykończy.

co tak malo mam do nadrabiania, skrobaczki moje:-D

wracamy do domu, wczoraj 1200 km , dzisiaj poki co 300, zalatwilismy wszystko, spakowalismy reszte gimeli i przez najblizsze pol roku nigdzie nie jedziemy, przyroslam do fotela samochodowego:baffled:

21.45 a jeszcze tyle drogi..

witajcie
u nas tez nasypalo, trze dzis na saneczki sie wybrac
a co tu taka cisza od wczoraj
milego dzionka i zdrowka dla chorowitków

reklama
Do góry