reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a do rozm 36 po ciazy z marysia jak dlugo wracalas? ( o ile musialas wracac :-D chudzinko )

cztery miesiace...a mam do dyspozycji dwa:-D

KANUSIA, no mi tez..

przejrzalam wszystkie wypozyczalnie juz nawet, nic nie znalazlam co naprawde by mi sie podobalo, co by mnie zwalilo z nog..
carolina herrera ma piekne suknie, ale ceny..nie dla nas

albo ta np..tylko cena , mieszkania:-D

Look-8-266x400.jpg

Kaja a nie masz jakiejś zmyslnej krawcowej, która ci uszyje podobną lub taką samą i dopasuje np na tydzień lub dwa przed ślubem?

Pyciol jak ja ci zazdroszczę.
Pokaż fotki!

Kaja a nie masz jakiejś zmyslnej krawcowej, która ci uszyje podobną lub taką samą i dopasuje np na tydzień lub dwa przed ślubem?

Pyciol jak ja ci zazdroszczę.
Pokaż fotki!

no wlasnie mam! i do tego mieszka pare km stad i mowi , ze nawet z maszyna do mnie przyjedzie:-)

albo mowi, zeby kupic cos co ew przypomina to co chce a ona zrobi tak jak tylko bede chciala

i to polka do tego calego szczescia..

w przyszly weekend zaprosilam ich z mezem na kolacje!

kAJACZKU TEZ LADNA.....tylko jezeli chodzi o mnie to ja i obcasy to tak kiepsko sie mamy do siebie, a jeszcze do tego to zwężenie w nogach i leze jak dluga...:p hahaha

Tamta drua jest jak dla mnie przepiekna:) delikatna ,ale ten rozporek taki z zadziorem:)

No ta ostatnia wygląda na mega niewygodną. Za wąska wg mnie.
Ja bym Kaja skorzystała z tej krawcowej. Może dużo nie weźmie.

Kana a u was lepiej? Kamil pracuje?
A na ból zatok polecam inhalację np z rumianku. Pięknie oczyszcza!

jeszcze myslalam tak:
to jest suknia pronovias
i gora by zostala, a dol zeby mi przerobila na taki nieco mniejszy, w sensie mniej zamaszysty i z tymi rozpierdakami jak w tej drugiej

2902949605.jpg

albo dala szarfe kolorowa np..jak w tej waskiej

no, tylko, ze te kiecki to pieknie wygladaja na wysokich modelkach, a ja bede kulka, ktora jak pchnie od drzwi do kosciola , bedzie sie turlac az do oltarza:-D

Ostatnia edycja:
Zapominajko .... no Kamil pracuje pierwsze pieniazki dostanie w piatek ,a potem co dwa tyg.... praca w cieplym bo maluje tylko duzo na kolanach i na Down Town w Toronto, wiec Kamil okolo 1,5 godz dojezdza najpierw autobusem pozniej metrem....

ale jest ok....:) jak juz bedzie na bierzaco to musi byc dobrze...ajwazniejsze,zeby te chorubska juz odpuscily :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry