reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kajaczku nio niestety same sie odlozyly.... po prostu z braku finansow....no i caly czas nie wiem co z bratem moim...nawet jak tu przyjedzie to pytanie na jak dlugo....
Czasem sami nie wiemy do konca co robic.... ja bym chciala tylko ,zeby bylo w miare dobrze i ,zebysmy juz byli zdrowi :) reszta pewnie sam sie w kocnu jakos wyklaruje....

reklama
Pewnie Kanka ,że będzie okize, bo jakby miało być inaczej....wyzdrowiej a reszta sama pójdzie :tak:
Najwazniejsze,że mężowy pracuje :tak:

Kaja no mi sie najbardziej podobala ta wlasnie nr 2 co i Kanusi. i tamta miała góre na szelkach....wszystkie inne są bez szelek...jaką wolisz ?

ZAPO, no pewnie, ja nie z tych co beda pazury obgryzac i swiat na glowie stawiac bo slub..bedzie gucio

dobra, my znowu sie bedziemy zbierac pomalu, autko juz pod domem..

nie chce mi sie

PYCIOLECZKU, to nawet nie szelki tylko cala gora..
wiem, ze gorset zmniejsza sylwetke optycznie..

Kaja mi się podoba 2 i 3. Dwójka bardzo delikatna a 3 taka a'la Zień. Kiedyś na jakiejś gali Oscarów czy cóś Penelope Cruz miała podobną, tyle że Versace. Z takim lekkim, falowanym dołem ma też Vera Wang.
No bajka! Szkoda tylko, że ja już po ślubie :-D

Tulle and Organza Ball Gown with Beaded Lace - David's Bridal
Taffeta Ball Gown with Floral Appliques on Skirt - David's Bridal
Search the entire collection of Maggie Sottero wedding gowns
Starla - by Maggie Sottero

o a tu masz Allure Allure Bridals: Allure Bridals

:-)

Kajak a Ty dokąd się wybierasz ?

jedziemy do Umeå, do naszego starego domu, po reszte rzeczy, a ja musze zaniesc zwolnienie do pracy, zeby nie bylo lipy i adios pomidores scandic na trzy lata:-D

juz powinnismy wyjechac, ale S odebral auto z salonu i ma...mokre siedzenia, bo glaby wyprali, chociaz bylo im mowione ze nie..

MYSZKO, cudna strona...jezu jakie to wszystko piekne..

My po spacerku ....obiadek zjedzony i zaraz uciekamy po babcie do pracki i razem z nia na shopping....to znaczy ona robi shopping...Marika pewnie sie zalapie na karuzele, a ja do towarzystwa...:p hahahah

przynajmniej nie bede zamulała w domku...mis dopiero okolo 18 w domku....zdarzymy obrócić:)))

buziolki pewnie do jutra:****

Myszko stronki super ,a suknie....ahhhh przepiekne;)

Kaju spokojnej podrozy:))))

reklama
Jak się ogląda te sukienki to chciałoby się jeszcze raz załozyć taką :-)
Zapominajko to znaczy że jest ruchliwa :-D, niech bryka póki ma duzo miejsca.
Pyciolku gratuluję zakupu !!!

Do góry