reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Dzień dobry;
ale tu pusto...
pochwalę się, że do nas dzisiaj przychodzi cudotwórca od kuchni i będzie robił pomiary ;-);-)
Już się doczekać nie mogę...
ale tu pusto...
pochwalę się, że do nas dzisiaj przychodzi cudotwórca od kuchni i będzie robił pomiary ;-);-)
Już się doczekać nie mogę...
tygrysek82
Fanka BB :)
my dzis w domu , dziecko moje zakatarzone i kaszlące...............
sniegu mnustwo ale co z tego jak na sanki nawet wyjsc nie mozna ech....
Kaja to juz na dobre spoczelas na nowym???
Zapominajko to wymieniacie mebelki na nowe???
idę kawą się doładować ...
Madziu jeszcze miesiac ci został wow a mnie dzis sie snilo znow ze w ciazy byłam
Madziu jeszcze miesiac ci został wow a mnie dzis sie snilo znow ze w ciazy byłam
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Tygrys chciałabym, ale nie ukrywam, że to w dużej mierze zależy od kosztów.
A sny bywają prorocze. Zdrówka!
A sny bywają prorocze. Zdrówka!
tygrysek82
Fanka BB :)
A jak tam u Was Iguś zdrowy? w przedszkolu?
my dzis w domu , dziecko moje zakatarzone i kaszlące...............
juz na dobre, ale ile tu jeszcze roboty, w dalszym ciagu wyglada jak u studentow na chwile,, chociaz S poskrecal komody, powiesil co nieco na sciane i troche takich pierdow, co "robia wnetrze" powyciagalam juz z kartonow..
ZAPO, bedzie zmywarka?
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
A jak tam u Was Iguś zdrowy? w przedszkolu?
Juz zdrowy, ale przedszkole ma ferie i nie zapisałam go na dyżur. Niech się w domu wzmacnia ;-)
Kaja ma być! Ale co z tego będzie zobaczymy. My mamy dość małą kuchnię i ciężko będzie ją rozplanować tak, aby się wszystko pomieściło
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Mam nadzieję, że gość da radę!!! No i że coś fajnego wymyśli
reklama
Kajus pisaj kiedy i gdzie bedziecie te weselicho mieli?:-).
Moze Wam pomoge.
Witam tak wogóle:-).
My ostatnio zabiegani...mam masakre w szkole lada dzien zaczynam sesjeczarno sie widze. Poza tym mój m musi miec operacje kolana, konkretnie łekotke, moze miałyscie albo ktos z waszych bliskich? Chodzi mi głównie o dojscie do siebie po...Moj m bedzie mial niewiele czasu bo na poczatku kwietnia planował wyjazd do Uk. Jeden plus tej operacji, ze nie pójdzie tutaj do pracyJa mam sesje a moj pracocholik znudził sie siedzeniem w domu.
Jestesmy z Hania po bilansie wazy 15kg i mierzy 101,5 cm. pani dr. mówi ze wporzadku, wzrok tez, tylko twierdzi ze ma wiotkie mięsnie cokolwiek to znaczy.
Moze Wam pomoge.
Witam tak wogóle:-).
My ostatnio zabiegani...mam masakre w szkole lada dzien zaczynam sesjeczarno sie widze. Poza tym mój m musi miec operacje kolana, konkretnie łekotke, moze miałyscie albo ktos z waszych bliskich? Chodzi mi głównie o dojscie do siebie po...Moj m bedzie mial niewiele czasu bo na poczatku kwietnia planował wyjazd do Uk. Jeden plus tej operacji, ze nie pójdzie tutaj do pracyJa mam sesje a moj pracocholik znudził sie siedzeniem w domu.
Jestesmy z Hania po bilansie wazy 15kg i mierzy 101,5 cm. pani dr. mówi ze wporzadku, wzrok tez, tylko twierdzi ze ma wiotkie mięsnie cokolwiek to znaczy.