reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Hey

Kaja masakra , nie wiem co Ci doradzić bo ja sama miałam takiego faceta z naciskiem na "miałam".
Szybko się rozeszliśmy bo on nawet z domu nie dał mi wychodzić jak był w pracy.

A ja mam dzisiaj wolne.
Zaraz idę do weta po leki dla kota , muszę też poprawić oprawki od okularów bo mnie strasznie upijają i jeszcze muszę skoczyć do babki , która zaadoptowała kota i podpisać z nią umowę.
Wogóle to chciałam Wam powiedzieć , że w tym miesiącu będę przez 2 dni prowadziła lekcję z dziećmi z 3 klasy podstawowej na temat opieki i pielęgnacji psów i kotów.
Moim pomocnikiem będzie moja dożyca Xenia.
Muszę przysiąść jeszcze i opracować konspekt zajęć.
Stresuję się trochę :-)

reklama
Ach, kurcze, nie ma o czym gadac.. Wyobrazacie sobie zeby przychodzic do pracy z nastawieniem, nareszcie chwila spokoju,przyjazne twarze, zadnych pretensji ..? Wrrrr...

MARZYCIELKO, super!
MADZIK, juz przegiecie z ta pogoda troche, musze Wam troche zimy podesłac..

Ostatnia edycja:
Szpital cd
Kurcze, kiedy u nas bedzie tak ladnie..

Załączniki

• DSC_0614.jpg
    DSC_0614.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 37
Hej

Wyprawiłam małego do przedszkola, tatuś go zawiózł a ja myk do lóżeczka :-D wstałam po 10 :szok:, wykapałam się i pije kawkę. Odespałam trochę, ale nadal czuję sie fatalnie.

Kaja biedulko, no na prawdę tym razem to już przesada. To jest juz chorobliwa zazdrość. Chciałabym go bronić, że to wielka miłość i że tak bardzo jemu zalezy na tobie, ale nie mogę bo on cię wyniszcza tym.

Mowie Ci, Marys dostala na drugie urodziny i nie odkleila sie od nich przez miesiac..

A ja kolejny dzien zaczelam awantura i mam tak dosyc. Trzymajcie sie teraz. O to, ze poszlam do ginekologa faceta wczoraj. A nie do kobiety.
Nie, nie wydaje sie Wam...
I o to, ze powiedzialam, ze jak bedzie cc to chcialabym, zeby je robil moj kolega, chirurg, bo czulabym sie pewniej.. A afera o to ze juz on mi nie wystarczy na sali operacyjnej..

:szok::no: no nie ładnie.
Kurcze ja bym nie wytrzymała. Tym bardziej, że to lekarze, a nie jakieś towarzystwo przyjaciół seksu z ciężarną.

Hey

Kaja masakra , nie wiem co Ci doradzić bo ja sama miałam takiego faceta z naciskiem na "miałam".
Szybko się rozeszliśmy bo on nawet z domu nie dał mi wychodzić jak był w pracy.

A ja mam dzisiaj wolne.
Zaraz idę do weta po leki dla kota , muszę też poprawić oprawki od okularów bo mnie strasznie upijają i jeszcze muszę skoczyć do babki , która zaadoptowała kota i podpisać z nią umowę.
Wogóle to chciałam Wam powiedzieć , że w tym miesiącu będę przez 2 dni prowadziła lekcję z dziećmi z 3 klasy podstawowej na temat opieki i pielęgnacji psów i kotów.
Moim pomocnikiem będzie moja dożyca Xenia.
Muszę przysiąść jeszcze i opracować konspekt zajęć.
Stresuję się trochę :-)

No to super!!!!!
Będę trzymała kciuki, żeby wszystko poszło super z dzieciakami :tak:

U mnie dziś nie leje, ale i tak siedzimy w domu i kaszlemy :baffled:

I to jest wlasnie powód, ze nie moge sie cieszyc tak naprawde z tej ciazy.. Czasem mam wręcz wrazenie ,ze o to mu chodziło. I jak sobie skladm do kupy, to cisnięcie na slub, i reszte dziwnych sytuacji, to po prostu po ludzku wpadam w panike.

Ach..

AGACIU, a czym sobie zasluzylas na tę labę:-D?
Czy dżuma Cie trzyma?
ZAPO, Iggy kaszle dalej? Ĺo matko..ile go trzyma..

I to jest wlasnie powód, ze nie moge sie cieszyc tak naprawde z tej ciazy.. Czasem mam wręcz wrazenie ,ze o to mu chodziło. I jak sobie skladm do kupy, to cisnięcie na slub, i reszte dziwnych sytuacji, to po prostu po ludzku wpadam w panike.

Ach..

Jak to mój mąż by odpowiedział na to pytanie : " Wszystko z miłości" :-D
A tak serio to mnie męczy kaszel i ogolne osłabienie.

Kaja a dlaczego wy sie budujecie tak daleko od Twojej pracy?

Ach..

Jak to mój mąż by odpowiedział na to pytanie : " Wszystko z miłości" :-D
A tak serio to mnie męczy kaszel i ogolne osłabienie.

Kaja a dlaczego wy sie budujecie tak daleko od Twojej pracy?

Agaciu, bo to 1300 km blizej do Polski...
Dostac sie stąd to trzy samoloty. I to jest masakra. A moja praca jest w calej szwecji, bo Scandic jest w kazdym duzym miescie, moge sie przeniesc gdzie chce. I do Berlina tez i do Norwegii i do Francji. Wszedzie gdzie jest Scandic, moge sie przeniesc nie tracąc stalego zatrudnienia..

Dostac sie stąd to trzy samoloty. I to jest masakra. A moja praca jest w calej szwecji, bo Scandic jest w kazdym duzym miescie, moge sie przeniesc gdzie chce. I do Berlina tez i do Norwegii i do Francji. Wszedzie gdzie jest Scandic, moge sie przeniesc nie tracąc stalego zatrudnienia..
Ooo super ... fajnie masz z tą pracą.

reklama

Kajka zazdroszczę tej roboty :D

Do góry