reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ostatnia edycja:
reklama
VIVE, super...ja czytam na tablecie, ale musze sie przyznac , ze wkurza mnie troche..samo urzadzenie..i leniwie dokupuje audiobooki..
z jakiej stronki kupujesz ebooki?

a to na mily wieczor dziewczynki
IMANY - YOU WILL NEVER KNOW - Réservoir Bleu - YouTube

Narazie pościągałam sobie z chomika,a kupować będę pewnie w empiku, bo lubię :-)
Powiem Wam, że ja kocham książki i pochłaniam je w ilościach hurtowych. A że teraz nie bardzo ma czas czytać, to sobie ich słucham :-)

kanusia-główka do góry, uświadom sobie,że to tylko hormony i na pewno Ci przejdzie :-) Współczuję mdłości-ja miałam w obu ciążach i to był dla mnie najgorszy okres. Pocieszające jest to, że to przechodzi...

kaja-a Ty dbaj o siebie. Swoją drogą, to jednak ta Twoja Szwecja ma jakieś wady :-D

Narazie pościągałam sobie z chomika,a kupować będę pewnie w empiku, bo lubię :-)
Powiem Wam, że ja kocham książki i pochłaniam je w ilościach hurtowych. A że teraz nie bardzo ma czas czytać, to sobie ich słucham :-)

kanusia-główka do góry, uświadom sobie,że to tylko hormony i na pewno Ci przejdzie :-) Współczuję mdłości-ja miałam w obu ciążach i to był dla mnie najgorszy okres. Pocieszające jest to, że to przechodzi...

kaja-a Ty dbaj o siebie. Swoją drogą, to jednak ta Twoja Szwecja ma jakieś wady :-D

wooow, cale mnostwo...

ja stad..https://ebook.pl/best-sales.php

kurcze, wkurzam sie ze te kurtki jeszcze nie doszly, ide sie jutro zapytac na poczte..

Ostatnia edycja:
ja cały czas sie zastanawiałam...ale kurcze z każdym dniem jestem bardziej za ciemnymi jednolitymi ...
bo z każdym dniem mój odrost zaczyna straszyć :eek::szok: i nie bardzo mi z tym faktem :-D

Kanusia kiedy idziesz do lekarza ????

Ostatnia edycja:
no, rozumiem....
ja tez, ciemne, jednolite, nie wiem kiedy:-D..

ide spac, moze jakas bomba na mnie spadnie co odmieni moj durny tok myslenia pt :"zycie dobieglo konca":-D

Pyciolku na 99% w przyszłym tyg...musze przemyslec do kogo isc, zeby juz pozniej nie motac...mam kilka propozycji....;/

A do tego kochane chyba jestem chora...
mam meeega katar, boli mnie głowa,lamie w kościach.... wiecie co śmieje się sama z siebie, czy moze byc juz gorzej???:rofl2:
albo znowu moj organizm broni sie przed pasozytem- czytaj dzieckiem, bo traktuje go jak intruza.....mialam tak z Mari... ale wtedy doszla jeszcze goraczka....

oj kochane wy juz pewnie spicie:* slodkich snow;)

reklama
Kaja nie krzycz głowa mnie boliiiiiiiiiiiiiiiiiiii:zawstydzona/y: ps a moze cos w nocy w trakcie snu robiłaś:-p:sorry:
Vive zazdroszcze tego kindleja:tak: chociaz wole ksiazki w wersji papierowej ale na wyjazd czy do komunikacji miejskiej do torebki w sam raz.
Agacia no i coz ci pozostalo tylko kupic tego kota. Ja wczoraj bylam w tesco po kolejke drewnianą i pociągi z wagonami. patrzylam na rozne gry planszowe jeszcze ale nic mnie nie urzekło ....chcialam tez zobaczyc posterunek policji z lego ale nie bylo....
Reniu ale dzialasz szybko hahah a powiedz mi (pewnie juz nam pisalas ale ja nie pamietam) dlaczego i jak znalazłaś się tam za wielką wodą i ile to już lat...

u nas strasznie pada , wieje ...z domu lepiej nie wychodzić.
Ja tutaj przylecialam z moim 8 lat temu na mieszkanie zarobic i tak siedzimy bo jescze nie zarobilismy :-D:-D:-D, teraz czekamy na papiery, maja byc w przyszlym roku;-)

Dzień dobry w ten paskudny i zimny dzień....niestety prognozy sprawdzają się i wczoraj zapowiadali typowe jesienne dni...szare, bure i wietrzne bleeeeeee

Renia jak nastroje Ameryki po wygranej Obamy??

Tygrysku kolejka super....
a co do warsztatów oj to dużo gadania ale przede wszystkim chodzi o jasne informowanie kiedy i za co dziecko będzie miało kare i konsekwencja jej wykonania...

Kajka kochana oszczędzaj się...a po pracy konieczne leżenie....
Madzienka Obama jest prezydentem biedakow, czyli ja sie ciesze:-D:-D, moze cos z tym ubezpieczeniem tutaj zrobi:tak:

Zrobilam Wam fote tych hulajnog, co lekarze i pielegniarki popylają:-D..

Kaja fotka super

Kana, Kaja odpoczywajcie

Madzienka i Zapominajka wy tez o siebie i maluszkow dbajcie

U nas dzisiaj snieg pada wiec jutro pewnie mam wolne:-D:-D

Dziewczyny a co sadzicie o tych rzeczach?
Baby Alive My Baby Alive Doll - Blonde - Hasbro - Toys "R" Us
Just Dance Disney Party for Xbox 360 - UbiSoft - Toys "R" Us

Ostatnia edycja:
Do góry