reklama
Agacia82
Mami :)
Nie denerwuj się ... taka przesyłka trochę potrwaAGACIA, ide po pracy szukac kurtek, wzielam kwit i tam jest nr, niech mi je znajda, bo wkurza mnie i to..
No, z praca fajnie..we wroclawiu i gdansku tez mogę
Lecę po małego do przedszkola.
No kurde zazdroszczę ci tej pracy
pyciolek87
Mama Alexa:*
moje dziecko ma dzisiaj jakies zebranie w przedszkolu w sprawie Mikołaja....tylko kurcze nie wiem o której czy o 15.30 czy o 16.30 a ja jeszcze muszę odebrać chłopaków ( mojego i cudzego) i zaprowadzić ich do matki tego cudzego , i wrócić z powrotem.
się spocę
Wy już wiecie co i jak u Was ????
po ile się składacie na paczki ????
a w ogóle Kajak, myslałaś by zaciągnąć Go do psychologa ????
się spocę
Wy już wiecie co i jak u Was ????
po ile się składacie na paczki ????
a w ogóle Kajak, myslałaś by zaciągnąć Go do psychologa ????
Ostatnia edycja:
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja a na to samo stanowisko i za te same pieniądze?
Mazienko &&&&&
Mazienko &&&&&
renia200
mama Victorki :)
Cześć piękne
Kana zdrówka!!!
Vive a żeby słuchać nie potrzebujesz czasu? Bo ja jakoś nie umiem sobie wyobrazić słuchania książek "przy okazji" bez skupienia, no jakoś sama nie wiem. Sceptyczna jestem i tyle
Renia a wy w ogóle odkładacie na to mieszkanie? 8 lat to kawał czasu
tak ale na domek tutaj
Myszqa
Fanka BB :)
Pyciol u nas o mikołaju wogóle cisza, moze nie robią ;-)
Właśnie wróciłam ze spotkania mam które organizuje moja koleżanka, dziś był film "uwolnić poród" o porodach domowych, położnych itp. I parę dziewczyn się popłakało, bo jesteśmy "my kobiety" zastraszane i maltretowane psychicznie żeby rodzić w szpitalach i zmuszane do cesarek. Mnie tam nikt nie chciał zmusić ani do cesarki, ani do znieczulenia ;-)
Powiedziałam, że przesada w żadną stronę nie jest zdrowa, to mnie zakrzyczały Ehhh :-)
Właśnie wróciłam ze spotkania mam które organizuje moja koleżanka, dziś był film "uwolnić poród" o porodach domowych, położnych itp. I parę dziewczyn się popłakało, bo jesteśmy "my kobiety" zastraszane i maltretowane psychicznie żeby rodzić w szpitalach i zmuszane do cesarek. Mnie tam nikt nie chciał zmusić ani do cesarki, ani do znieczulenia ;-)
Powiedziałam, że przesada w żadną stronę nie jest zdrowa, to mnie zakrzyczały Ehhh :-)
reklama
Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Myszqa nieźle. Ja też nie lubię przesady.
Ale bardzo fajnie, że takie spotkania są organizowane
Ale bardzo fajnie, że takie spotkania są organizowane