reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysku
ja kupilam sobie EMU jakies 5 lat temu....potem w ciazy z Mari najlepsze buty jakie mialam...(cena byla polowe nizsza niz teraz placilam jakies 299zl plus 30zl przesylka chyba) chodzilam w nich 4 zimy...naprawde i bylam meeega zadowolona....Pamietam jak jezdzilysmy na uczelnie pociagiem do Elblaga, -21 o 6 rano na dworcu dziewczyny zamarzaly, a ja jak w raju:)))) Faktycznie jak jest meeega plucha i to moga przemoknac ,ale nie zdarzylo mi sie,zebym miala mokre nogi....od spodu nie przemokna bo maja ta gume....zwykle podrowbki tego nie maja..... Ja bylam mega zadowolona....w zeszlym roku kupilam sobie tutaj podobne z ALDO bo na Emu juzm nie nie stac....
A co do ogrzewanych kaloszy moja kumpela ma tutaj fenomenalne kalosze z takim kożuszkiem w srodku jak w emu.....:))))

*
no i znow zaczynam o nich myslec a juz mialam faze ze moze lepiej oficerki:sorry2:

Kana te oryginalne Emu są fajne, i wizualnie o wiele ładniejsze niż podróby.

.
no te podróbki podobno się strasznie wykoślawiają i nie ma takiego ciepelka jak w emu czy uggach

witam sie z kawka;-)

samochodzik zatankowany do pelna:-D:-D, humorek poprawiony:-):-), dzisiaj w domku bo jescze nie wszyscy prad maja, odpoczywam;-)
Agacia buciki super, ostatnio pokochalam legginsy i wczoraj zamowilam sobie nastepne :szok:, mam nadzieje ze moj M sie nie kapnie:-D:-D

Fleece Legging - Victoria's Secret PINK - Victoria's Secret
Modern Sweatpant - Victoria's Secret

ja mam EMU, ale one nadaja sie tylko na mrozy, tutaj nawet w lecie w nich chodza, usmialam sie z mojego jak widzial laske w krotkich spodenkach i w tych butach, mowi do mnie zobacz ona w kozakach:szok:, ja do niego - taka moda:-D:-D:-D
reniu a u was nie ma tanszych cen emu??? moze by sie opłacało bardziej u was zamóić?

reklama
no i znow zaczynam o nich myslec a juz mialam faze ze moze lepiej oficerki:sorry2:

no te podróbki podobno się strasznie wykoślawiają i nie ma takiego ciepelka jak w emu czy uggach

reniu a u was nie ma tanszych cen emu??? moze by sie opłacało bardziej u was zamóić?

tygrysku jeszcze dwa lata temu ja za swoje 60$ a teraz jak widze ile Emu tu kosztuje to sie za glowe lapie, ale poszperam;-):tak:

http://www.zappos.com/emu-australia-shoes~4?gclid=CMbg683TurMCFUOK4Aod1S4AOg
http://www.dsw.com/dsw_shoes/search/?q=Emu+for+Women&segment=female

Ostatnia edycja:
a ja zacofana jestem :szok:
ja nie wiedziałam,że te buty nazywają się Emu :szok: i w ogóle nie wiedziałam,że są takie oryginalne :szok:

tak to jest jak człowiek na wsi mieszka :szok::-D

a ja zacofana jestem :szok:
ja nie wiedziałam,że te buty nazywają się Emu :szok: i w ogóle nie wiedziałam,że są takie oryginalne :szok:

tak to jest jak człowiek na wsi mieszka :szok::-D

oj pyciol pyciol haha ale widzisz nauczylas sie czegos dzisiaj :) są emu i ugg , podobno ugg sa lepsze od emu ale cenowo chyba jeszcze drozsze???

Reniu dziekuje za lini do Old Navy wiesz ,ze faktycznie kiedys ogladalam dla siebie i dopiero po chwili skapnelam sie ,ze jestem na dziale dla ciezarowek:)))) koniecznie bede musiala podjechac kiedys...:))))

No tutaj u nas EMU albo UGGY tez mega drogie....mi i tak bardziej odpowiadaja emu.... i jakbym si kiedys skusial,albo byla bogata:p hahahha to emu se kupie i juz:p hahhaha

Pyciolku spoko.....nie martw sie.... ja pamietam jak sie ze mnie dizewczyny na uczelni nabijaly ,ze takie buty jak kalosze wiejskie i tyle kasy ,ze na glowe upadlam ,a dwa lata pozniej w takich samych chodzily...:))) a juz byly prawie polowe drozsze.....:zawstydzona/y::-D

ja chyba sobie fundnę jakieś oficery, a co :-p

w ogóle pokończyły mi się kosmetyki, jak na złość wszystkie: puder, kulki, tusz, szampon, odżywka itp :eek:
zawsze wszystko w tym samym czasie :eek:
a ja przecież dopiero przed wypłatą :-D

reklama
Do góry