Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
Kaja ile lat ma twoja szefowa?
Tygrys nie wiem, czy podwójnie, ale masakra.
Tygrys nie wiem, czy podwójnie, ale masakra.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Agaciu a jakie buciki kupujesz???
Ja chyba musze sobie kupic jakies nowe na plaskim , myslalam o emu ale chyba do konca nie jestem przekonana chyba na oficerkach pozostane.
Postaram sie, może czasem warto, zobaczymy.
Madzia mi sie pochorowała, dobrze, że mam ja komu podrzucic. Wogóle taka śmieszna sie zrobiła, teksty ma zabójcze czasem.
Wczoraj wieczorem kładę ja spac, a ona skarzy sie że boli ja ząbek (kilka dni temu bylismy z nia u dentystki i miała rozmowe na temat słodyczy, zeby nie jadła za dużo, bo od tego mogą ja bolec zęby), wiec mówie do niej tak ironicznie, czy może chce czekoladkę, a jej od razu oczka sie zaświeciły i z poważna miną do mnie: tak myslisz, pomoze mi? ale była zawiedziona jak nie dostała.
Ostatnio chodzi i co chwile mówi: mam taka hipotezę i coś tam dalej, śmiac mi sie chce z tej hipotezy
ja zawsze mam kupony, ale fakt victoria's secret jest droga:-(