tygrysek82
Fanka BB :)
no i znow zaczynam o nich myslec a juz mialam faze ze moze lepiej oficerki
Tygrysku ja kupilam sobie EMU jakies 5 lat temu....potem w ciazy z Mari najlepsze buty jakie mialam...(cena byla polowe nizsza niz teraz placilam jakies 299zl plus 30zl przesylka chyba) chodzilam w nich 4 zimy...naprawde i bylam meeega zadowolona....Pamietam jak jezdzilysmy na uczelnie pociagiem do Elblaga, -21 o 6 rano na dworcu dziewczyny zamarzaly, a ja jak w raju))) Faktycznie jak jest meeega plucha i to moga przemoknac ,ale nie zdarzylo mi sie,zebym miala mokre nogi....od spodu nie przemokna bo maja ta gume....zwykle podrowbki tego nie maja..... Ja bylam mega zadowolona....w zeszlym roku kupilam sobie tutaj podobne z ALDO bo na Emu juzm nie nie stac....
A co do ogrzewanych kaloszy moja kumpela ma tutaj fenomenalne kalosze z takim kożuszkiem w srodku jak w emu.....)))
*
no te podróbki podobno się strasznie wykoślawiają i nie ma takiego ciepelka jak w emu czy uggachKana te oryginalne Emu są fajne, i wizualnie o wiele ładniejsze niż podróby.
.
reniu a u was nie ma tanszych cen emu??? moze by sie opłacało bardziej u was zamóić?witam sie z kawka;-)
samochodzik zatankowany do pelna, humorek poprawiony:-):-), dzisiaj w domku bo jescze nie wszyscy prad maja, odpoczywam;-)
Agacia buciki super, ostatnio pokochalam legginsy i wczoraj zamowilam sobie nastepne , mam nadzieje ze moj M sie nie kapnie
Fleece Legging - Victoria's Secret PINK - Victoria's Secret
Modern Sweatpant - Victoria's Secret
ja mam EMU, ale one nadaja sie tylko na mrozy, tutaj nawet w lecie w nich chodza, usmialam sie z mojego jak widzial laske w krotkich spodenkach i w tych butach, mowi do mnie zobacz ona w kozakach, ja do niego - taka moda