reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
o rany jaka produkcja
ja już po warsztatach...dzisiaj było o karaniu i ich konsekwencjach:tak:

i naszło mnie cos na piosenki świąteczne więc słucham sobie mojej ukochanej płytki i powoli mysle o prezentach...bo okazji i osob do obdarowania mnostwo....

Blizniaczku witaj...i tulaski na smutaski

Zapominajka odebralas juz te wyniki...bo moze ja przeoczyłam posta o nich...wszystko ok???

Agacia super buciki...

Dobra. My sie zegnamy poki co .. Teraz ja ide sie w boga pobawic :)-D......) i dac mojej szefowej drugā szansę.....
Klimakterium gorsze niz hormony:D

AGACIA, zdjecie!

Ostatnia edycja:
prosze

Załączniki

• P1050405.jpg
    P1050405.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 36
  • P1050406.jpg
    P1050406.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 34
Dobra, nadzieja pogrzebana... Tlumacze cos jak przyslowiowej krowie, a ona mnie wietrzy, minus 10.. bo ma atak gorąca.. Nic z tego dzisiaj nie bedzie.
Agacia, fajne, super!

Agaciu bardzo fajna długość lubię taką.
Kajka czasem siebie podejrzewam o klimakterium:sorry2:
Madziu a co ciekawego mowili o tych karach i konsekwencji????

TYGRYS, ale to jest naprawde przesrane.. Ona potrafi zapomniec o autokarze ludzi, i tlumacz sie pozniej 60 osobom, ktore mysla ,ze maja rezerwacje. A w miescie zadnego pokoju bo dni kultury np.. Wczoraj narobila afery ze glowny szef potrzebuje pokoje...a facet mieszka yu na miejscu..Okazalo sie ze tylko imie bylo to samo. Zapomni farelke w biurze wylaczyc. To jest taka demencja ze masakra. Albo na odwrot, okna zamknac. Gada jak potluczona, nie wiadomo do czego to przykleic...

Blizniaki niezłe z hipotezą :-D
Iggy wywalił wczoraj tekstem, że teoretyczne to on jest zdrowy, tylko mu kaszel został :sorry:

Madzienko pappa wyszedł dobrze. A takie comiesięczne siuśki itp. będę miała dziś po południ, bo jutro wizyta.

Ja dziś jakoś paskudnie się czuję. Głowa mi pęka i ogólnie mam lenia, że szok.

reklama
TYGRYS, ale to jest naprawde przesrane.. Ona potrafi zapomniec o autokarze ludzi, i tlumacz sie pozniej 60 osobom, ktore mysla ,ze maja rezerwacje. A w miescie zadnego pokoju bo dni kultury np.. Wczoraj narobila afery ze glowny szef potrzebuje pokoje...a facet mieszka yu na miejscu..Okazalo sie ze tylko imie bylo to samo. Zapomni farelke w biurze wylaczyc. To jest taka demencja ze masakra. Albo na odwrot, okna zamknac. Gada jak potluczona, nie wiadomo do czego to przykleic...

chyba czas na emeryturkę:-p

Zapominajko ja dziś też senna i jakaś bez życia a w ciąży nie jestem więc mogę sobie tylko wyobrażać że u ciebie musi być dwa razy bardziej bez energii...ech taki dzień

Do góry