hej
ja dzisiaj bezdzietna, dziecko zostało wczoraj odtransportowane do babci do Opola, bom joł mła mam obronę we wtorek a ja nic a nic nie trybię jeszcze
dziecie zadowolone, my z tatusiem też
po wczorajszym wieczorku
tak mi te Wasze posty zadziałały,że nie mogłam się opanować
Kinkiya jak by to mężowy wiedział,że to wszystko Twoja sprawka to do tego Wrocka by się pofatygował nawet na klęczkach w podzięce chyba
Kanusia widzę ,że i Wam się udzieliło...dziecko sprzedane, opowiadaj jak tam po wieczornych maratonach
Cyprysiowa Ty już bez apelacji dostajesz się do naszych szeregów
po tym jak wyznalaś,że nalezy Ci się medal w te klocki, jesteś z Nami, bez egzaminów wstępnych, wierzymy Ci na słowo
Kijek z pejczykiem rozwaliłaś mi serce
Kokusiu zdrówka dla malutkiej, bedzie ok
Viwe no to faktycznie opiekunka będzie miała zimy dość po pierwszym jej tygodniu
Kajka hmmmm jak ja to mogę Ci pomóc ????????????? robić czy nie robić ?????;-) Babcia za, S za , Ty czekasz do grudnia ;-) A może przekona Cię to ,że miałam w planie zrobić Ci z dziewczynami ze stowarzyszenia super niespodziankę....jakiś panieński czy cóś....i nie interesuje mnie to,że Ty już szpil nie nosisz od lat...
Wymogiem do uczestnictwa w panieńskim jest odpowiedni ubiór:
czerwone bądź czarne lakierkowe kozaki za kolano w wysokości szpili co najmniej ( podkreslam) 15 cm
także niestety Kokusiu, Ty też musisz sobie kupić nowe....Tylko KIjkowi się fuksnie bo ona już takie właśnie posiada gabarytowo
jednoczęściowy strój skórzany dlugości zakrywającej tylko poślady
czerwone majty ( albo i bez, zależy jakie będą mrozy )
i rozczochrane, natapirowane włosy
pejczyk w lewej, " przyjaciel " w prawej
a wszystkie mniej więcej musimy wyglądać tak : ( strój drugi )
pojedziemy Tym naszym stowarzyszeniem do tej całej Szewecji Kajka. Zrobimy Ci taki extra panieński,że jak by miało co to by Ci stanęło. Ty się nie śmiej bo Ciebie tez przebierzemy
( strój trzeci)
Ty musisz mieć dłuższy strój, bo Ty w ciąży jeszcze będziesz to dupsko nie będzie mogło Ci zmarznać....nie możesz się przeziębić
a jak by ten cały Twoj S nie chciał Cię puścić to Jego przebierzemy w to:
i przywiążemy do drzwi zewnętrznych od zewnętrznej strony ( obrazek pierwszy )
a same pojedziemy na balety, bawić się do samego rana