reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Kana
Kinkiya
Kokusia
Pyciolek

kto jeszcze ?:-D
niezły czworokącik się zapowiada, która pierwsza?:-D:-D
Zobaczymy co Kankiya powie :-D że tylko łapką :-D
oj tam oj tam:zawstydzona/y::-D

Pyciolku aż wstyd się przyznać:zawstydzona/y: prawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki:tak: do tego dużo ruchu i seksu:zawstydzona/y::-D:-D
mega gratulki kochana!!!!

:-D:-Dno aż strach się bać:-D ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji:tak: Za to bieganie w lateksach coś jej się należy:-D:-)
ale mnie zaszczyt kopnął po tylu latach:-D

Kinkiya jak najbardziej się nadaje....choćby nawet przez wzgląd na jej buty....toż to ona ma najlepszą aparycję :-D
tylko jak ja będę prezesem to Was wszystkie w lateksy ubiorę:-D:-D zastanówcie się dwa razy zanim dołączycie do klubu:sorry2:

No o tych butach pomyślałam właśnie:tak: Moje się niestety przy tych jej chowają bo mają tylko 10 cm szpilkę:-D:-D

Nawet mój różowy "przyjaciel" nie ma startu przy Kijka butach
za posiadanie przyjaciela, będziesz miała u mnie kochana dodatkowe względy, ile ma cm:szok:? jak tak dalej pójdzie to chyba stworzymy nowy wątek erotyczny haha

Kokusiu :szok::szok::szok: przez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie :szok::-D:-D:-D
jestem za!!!!

:-D:-D:-D:-D ja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
A te butki to mi mężowy sprawił:tak: Ale powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała:tak::-)
ach ten Twój mężowy:-p

Kokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka :-D
no ba mogę być nauczycielką:tak:

Nie zgadzam się, skarbnik to raczej za biurkiem siedzi :dry: wtedy butów Twych nie będzie widać :-D
Ty i Kinkiya musicie być " na wierzchu" :-D A ja z moimi oficerkami mogę być skarbnikiem :-D
:-D

hahah na wierzchu:-D oszołomki jedne kochane

:-D:-D:-D:-D:-D no w sumie masz rację:-D:-D:-D
no jak na targi ze sprzętem to taki obowiązkowo musi być

http://allegro.pl/wibrator-posuwisto-rotacyjny-slonik-i2644276828.html
hahah boski i ten słonik , mój jakby mnie zobaczył z takim sprzętem to kazałby mi sie pewnie jeszcze za księżniczkę przebrać do łóżka hahah:-D

i taki masz Kokusiu w domku :-D:szok:

a po co tam jest ten słonik? Na szczęscie? By się udało , czy jak? :szok::zawstydzona/y::-D

:-D:-D:-D:-D rozwaliłaś mnie Pyciol tym tekstem

To jak: specjalista ds bezpieczeństwa i asekuracji? :-D
no ba:-)
a ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia? :-D
Cypryś dawaj fotę w kozakach no i pochwal się co kryje Twoje zaczarowane pudełko:-p

reklama
HELLO ZBOCZUCHY:-)
O MATKO ILE MNIE OMINEŁO:szok::-D:-D
wszystko przez mojego B, pół dnia dziś przez niego przeryczałam- tak mnie podkurzył na maxa:wściekła/y: latexów ani dupy przez rok chyba nie zobaczy:no::wściekła/y:

idę czytać dalej, bo już mi humor poprawiłyście nominacją na prezesa klubu:-D:-D:-D:-D i co mam za to Wam klapsy pejczykiem na przywitanie dawać czy cuś:-D:-D

Masz rację Kankiya brak dupy to najlepsza kara;-):-D Tylko ja to robię w inny sposób bo jak ma "karę" to jak najbardziej mu wtedy pokazuję tylko że nie daję;-)

A co do "przyjaciela" to na aukcji pisze że 27-30 a ile jest na serio to nie sprawdzałam miarą ;-)
Mój uwielbia przebieranki:tak:zresztą ja też, no może nie za księżniczkę ale daje radę:zawstydzona/y::-D:-D

Kanusia pierwsza do pejczyka:-):-):-)

Aj dziewczyny co do lekarza i wieści to istnieje podejrzenie że Natka ma krztusiec:-( Na razie dostała inhalacje z berodualu i pulmikortu plus mukosolvan plus pulneo a jak to nie pomoże i nic nie będzie lepiej do środy to robimy wymaz z gardła własnie pod kontem krztuśca.
Kurde wychoruje mi się to dziecko teraz za wszystkie dotychczasowe lata:-(

Kokusiu oj bidulka faktycznie......zdrowka duzooo dla niej;))) oby przeszlo i nie okazalo sie tym co piszesz.....:*

A w ogole chcialam zauwazyc ,ze 4000 posta napisalam:p hahahah i to jeszcze jakiego:p hahahahha

"Kankiya dawaszzzzzzzzzzzzzz tym pejczykiem...jak szalec to szalec:p hahahaha" :-D:-D

Kokusiu oj bidulka faktycznie......zdrowka duzooo dla niej;))) oby przeszlo i nie okazalo sie tym co piszesz.....:*

A w ogole chcialam zauwazyc ,ze 4000 posta napisalam:p hahahah i to jeszcze jakiego:p hahahahha

"Kankiya dawaszzzzzzzzzzzzzz tym pejczykiem...jak szalec to szalec:p hahahaha" :-D:-D

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Dto stawiasz kochana :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Kijek dawaj z tym pejczykiem a nie się po fb obijasz;-)

Kochane dla każdego coś dobrego :)))))

Załączniki

• beer_toast-912.jpg
    beer_toast-912.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 21
  • wino_toast.jpg
    wino_toast.jpg
    16 KB · Wyświetleń: 19
  • 741314.jpg
    741314.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 19
reklama