KANKIYA
Fanka BB :)
niezły czworokącik się zapowiada, która pierwsza?Kana
Kinkiya
Kokusia
Pyciolek
kto jeszcze ?
oj tam oj tamZobaczymy co Kankiya powie że tylko łapką
mega gratulki kochana!!!!Pyciolku aż wstyd się przyznać prawie 15 kg się pozbyłam. Do południa była tylko kawka i owoce a potem praktycznie same sałatki do tego dużo ruchu i seksu
ale mnie zaszczyt kopnął po tylu latachno aż strach się bać ja w ogóle mam propozycję żeby Kankiya była prezesem tej organizacji Za to bieganie w lateksach coś jej się należy:-)
tylko jak ja będę prezesem to Was wszystkie w lateksy ubiorę zastanówcie się dwa razy zanim dołączycie do klubuKinkiya jak najbardziej się nadaje....choćby nawet przez wzgląd na jej buty....toż to ona ma najlepszą aparycję
za posiadanie przyjaciela, będziesz miała u mnie kochana dodatkowe względy, ile ma cm? jak tak dalej pójdzie to chyba stworzymy nowy wątek erotyczny hahaNo o tych butach pomyślałam właśnie Moje się niestety przy tych jej chowają bo mają tylko 10 cm szpilkę
Nawet mój różowy "przyjaciel" nie ma startu przy Kijka butach
jestem za!!!!Kokusiu przez wzgląd na Twoje czerwone kozaki wnioskuję by obsadzić Cię na stanowisku zastępcy prezesa- bezapelacyjnie
ach ten Twój mężowyja wolę być skarbnikiem, mam nawet odpowiednią pieczątkę;-)
A te butki to mi mężowy sprawił Ale powiem Ci że są tak wygodne że żałuję że nie potrafię na obcasach jeździć bo bym w nich do szkoły po dziecko pomykała:-)
no ba mogę być nauczycielkąKokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka
Nie zgadzam się, skarbnik to raczej za biurkiem siedzi wtedy butów Twych nie będzie widać
Ty i Kinkiya musicie być " na wierzchu" A ja z moimi oficerkami mogę być skarbnikiem
hahah na wierzchu oszołomki jedne kochane
hahah boski i ten słonik , mój jakby mnie zobaczył z takim sprzętem to kazałby mi sie pewnie jeszcze za księżniczkę przebrać do łóżka hahahno w sumie masz rację
no jak na targi ze sprzętem to taki obowiązkowo musi być
http://allegro.pl/wibrator-posuwisto-rotacyjny-slonik-i2644276828.html
i taki masz Kokusiu w domku
a po co tam jest ten słonik? Na szczęscie? By się udało , czy jak?
rozwaliłaś mnie Pyciol tym tekstem
no ba:-)To jak: specjalista ds bezpieczeństwa i asekuracji?
Cypryś dawaj fotę w kozakach no i pochwal się co kryje Twoje zaczarowane pudełkoa ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia?