reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
a ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia? :-D

ah no ogólnie to mam całe moje zielone pudełeczko rozkoszy ale o zawartości może w apelacji jak mnie nie przyjmiecie :-D
i ii iiii i w ogóle dużo potrafię :-)

a ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia? :-D

ah no ogólnie to mam całe moje zielone pudełeczko rozkoszy ale o zawartości może w apelacji jak mnie nie przyjmiecie :-D

loooo matko, chyba pomylilam fora:szok::-D

niegrzeczne dziewczynki;-):-D

Cypryśka jak dla mnie nadajesz się idealnie;-) Tylko nie wiem czy nie poczekać na tą apelację bo ciekawam co kryje to pudełko:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wróciłyśmy od lekarza i trochę się podłamałam:-( ale nie będę smęcić, głowa do góry, pierś do przodu i damy radę żeby nie wiem co:tak::tak::tak:

juz oglądam, gadają i gadają. :-D

HMMMM nie wiem jak zacząć, ale czy ja tez mogę dołączyć do trójcy,która lubi dostać po tyłku...?:-D Chyba,że za tłoczno tam będzie :szok::-D

Zapominajko jak się czujesz ?

Kajka wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pyciolek dawasz:)))))) im wiecej tym lepiej:*
w takim przypadku, to nic innego jak nie odmawiać :cool2: słuchajcie jak to zaszczytnie brzmi: JESTEM W CZWÓRCE LASEK, KTÓRE UWIELBIAJĄ DOSTAWAĆ PO DUPIE :-D Jestem z siebie dumna, to najlepsza organizacja do jakiej kiedykolwiek przystapiłam :-D:szok:
hahhahaahah moja jedyna, ale jaka specjalistyczna:p hahaha
Może jakąś fundację powinnyście założyć :-D Rozpowszechniać ideę, opłaty członkowskie zbierać itp!

A ja się czuję ok, nie wymiotowałam od 3 dni :tak:
Zapominajko bardzo sie ciesz ,ze sie lepiej kochana czujesz:**** oby juz tak zostalo:)
Zapominajko gratulacje :-) 3 dni też białego ucha to dużo:-) :tak:

a tam z fundacją to za dużo zachodu i papierów ;-)lepiej stowarzyszenie:tak: ale to 15 członków potrzeba:-D:-D
mysle ,ze z tymi "czlonkami" tez da sie cosik zalatwic:p hahahhaha
Kokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka :-D

Oj Zapominajko ja próbowałam i próbowałam i zrezygnowalam......szkoda mi tych ludzi, ktrozy musieli na to patrzec:p hahaha

Cyprys dajesz tez .....ale ja rowniez mysle,ze bedziesz musiala nam zdradzic talejmnice zielonego pudeleczka:p

Pyciolku ja Ci radze panowac nad postami..... bo ja widze mine Zapominajki tak :wściekła/y: :p hahahah

Kajaczku
babusia wymiata....:)

Kokusia ,a co Ci tez lekarz powiedzial????

A tak poza tym to dzien dobry kochane:))))
Kurcze Was nadrobic to szalenstwo jakies..... i zapewne zanim odpisze to juz 300stron wiecej bedzie:p

A i chcialam szanownie zauwazyc ,ze pierwsza ujawnilam klepanie w pupusie.....wiec jakis procent wplywow takzwe mi sie nalezy :p.... ale wiadomo ,ze Kankiya prezeska, co do tego nie mam zastrzezen:p hahahaahah

A u nas dzisiaj troszke soneczka, troszke chmurek ,ale zimno....moj mis chpodzi do pracki na 7 konczy po 22 i jest przed 23 w domu....zajedzie sie chlopina......moj mezus kochaniutki....:zawstydzona/y:
A poza tym sie troszku zdolowalam wczoraj / coz za nowosc w ostatnim czasie/ bo weszlam na stronke Imigration Canada i na informacje o naszym programie, na ktorym skladalismy papiery i przedluzyli czas oczekiwania na "zabranie sie za papiery" z 20 miesiecy na 30-42 :szok::szok::szok: to ja tu zdarze jerszcze 3 dzieci urodzic coanjmmniej.....

zwariowalam do reszty;;;;;;

KOchane dziekuej Wam tez za mile slowa ....dodajecie mi otuchy i wsparcia- i mysle ,ze nawet nie wiecie jak duzo to dla mnie znaczy i o ile mi lzej....naprawde bardzo mocko Wam dziekuje:****

reklama
HELLO ZBOCZUCHY:-)
O MATKO ILE MNIE OMINEŁO:szok::-D:-D
wszystko przez mojego B, pół dnia dziś przez niego przeryczałam- tak mnie podkurzył na maxa:wściekła/y: latexów ani dupy przez rok chyba nie zobaczy:no::wściekła/y:

idę czytać dalej, bo już mi humor poprawiłyście nominacją na prezesa klubu:-D:-D:-D:-D i co mam za to Wam klapsy pejczykiem na przywitanie dawać czy cuś:-D:-D

Do góry