pyciolek87
Mama Alexa:*
Witamy Śpiącą Królewnę wśród żywych
dobra to do grudnia trzymasz nas w niepewności.... a ja już takie plany miałam :-(
dobra to do grudnia trzymasz nas w niepewności.... a ja już takie plany miałam :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No jakieś tam mam, ale do bamboszy Kankiyi im dalekobrzmi świetnie
no chyba,że Ty nam nie powiedziałaś,że Ty też naszasz takie buciki na potrzeby małżeńskie
jak tak, to trzeba tutaj wprowadzić ewidentne zmiany
a ja mam czerwone szpilki z 15cm obcasem i mam jeszcze kozaki za kolano takie lakierowane ale one były kupione tylko do łóżka. Przyjaciela gumowego też mam ale fioletowego a nie różowego i już po przejściach bo mu nie trzyma klapka od baterii. Kwalifikuję się do stowarzyszenia?
ah no ogólnie to mam całe moje zielone pudełeczko rozkoszy ale o zawartości może w apelacji jak mnie nie przyjmiecie
i ii iiii i w ogóle dużo potrafię :-)
ah no ogólnie to mam całe moje zielone pudełeczko rozkoszy ale o zawartości może w apelacji jak mnie nie przyjmiecie
i ii iiii i w ogóle dużo potrafię :-)
Pyciolek dawasz))))) im wiecej tym lepiej:*juz oglądam, gadają i gadają.
HMMMM nie wiem jak zacząć, ale czy ja tez mogę dołączyć do trójcy,która lubi dostać po tyłku...? Chyba,że za tłoczno tam będzie
Zapominajko jak się czujesz ?
Kajka wstawać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hahhahaahah moja jedyna, ale jaka specjalistyczna hahahaw takim przypadku, to nic innego jak nie odmawiać słuchajcie jak to zaszczytnie brzmi: JESTEM W CZWÓRCE LASEK, KTÓRE UWIELBIAJĄ DOSTAWAĆ PO DUPIE Jestem z siebie dumna, to najlepsza organizacja do jakiej kiedykolwiek przystapiłam
Zapominajko bardzo sie ciesz ,ze sie lepiej kochana czujesz:**** oby juz tak zostaloMoże jakąś fundację powinnyście założyć Rozpowszechniać ideę, opłaty członkowskie zbierać itp!
A ja się czuję ok, nie wymiotowałam od 3 dni
mysle ,ze z tymi "czlonkami" tez da sie cosik zalatwic hahahhahaZapominajko gratulacje :-) 3 dni też białego ucha to dużo:-)
a tam z fundacją to za dużo zachodu i papierów ;-)lepiej stowarzyszenie ale to 15 członków potrzeba
Kokusia to się naucz :-) Podobno to do opanowania sztuka