reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Aj kochane,bo oni tutaj nie zabrali sie nawet jeszcze za nasze papiery, jeżeli chodzi o te złożone o pobyt... no dopoki tego nie zrobią to oni nie wezmą Mariki do szkoly...(tam sa takie zajecia dla 4 -5 latkow) chyba ,ze skonczy 6 lat, bo przedszkola to sa tutaj ,ale tylko prywatne.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja chce do domu....i postanowione jak nic ,ze w przyszłym roku wracamy......nie ma bata,ze mnie tutaj ktos zatrzyma....:-(

Kana jakoś dziwnie. Sami produkują sobie obywateli bez praw i umiejętności zdobywanych w szkole.
Ale jeśli czujesz się źle za wielką wodą, to wracaj do nas!!! Nawet szybciej :tak:

Aj kochane,bo oni tutaj nie zabrali sie nawet jeszcze za nasze papiery, jeżeli chodzi o te złożone o pobyt... no dopoki tego nie zrobią to oni nie wezmą Mariki do szkoly...(tam sa takie zajecia dla 4 -5 latkow) chyba ,ze skonczy 6 lat, bo przedszkola to sa tutaj ,ale tylko prywatne.......:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja chce do domu....i postanowione jak nic ,ze w przyszłym roku wracamy......nie ma bata,ze mnie tutaj ktos zatrzyma....:-(

kurcze, tyle czasu tam jestescie i nikt sie jeszcze nie zabral za podstawowe sprawy? kanal...
ale jesli cie pociesze Kanus, to nie tylko kanada jest taka spieszna, tu z tego co wiem ludzie tez czekaja na cokolwiek niebotyczne terminy...no tylko tu sie czlowiek wkurzy , wsiada na prom i za 8 godz jest w pl...

Kanusia, trzymaj sie dzielnie, juz tyle czasu wytrzymaliscie to jeszcze chwilke dacie rade, a moze to juz naprawde momencik:tak:

sciskam Cie moooocno slicznotko

Kanusia dacie radę...trzymam za Was kciuki :tak: A powiedz mi jak tam praca Kamila ?

A ja mam wrażenie ,że mój maz jest alkoholikiem :eek: nie ma dnia bez piwka :baffled: powiedzcie mi czy przesadzam czy coś w tym jest ?:baffled:

reklama
Hej babeczki,
od jutra mam wolne a w pon do nowej pracki-oby było lepiej;-)
Kanuś powtarzam slowa Kajki skoro tyle wytrzymaliście to juz chiwila moment i zleci a nóż zmieni się coś niespodziewanie na lepsze,ściskam mooocno
Kokuś następnym razem jak będzie Wrocek to pisz do mnie ,umówimy się na kawkę;-)

a co do alkoholizmu ja tez miałam taki okres ,że codziennie musiało byc piwko i jesli nie jest ich codzienne więcej niz jedno wydaje mi się, że to norma a długo to trwa Pyciol? zawsze tak było?

Ostatnia edycja:
Do góry