reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

Pyciolku..... ja mysle,ze nie masz sie czym strasznie martwic....a wpadki my tez zaliczyclimy wlasnie sylwester, czy jakies urodziny....mamy tutaj znajomych gorali....oniiiii to pija.od nich Kamil tez czasem wrocil, ze tak pwoeim jak zwloki...tylko zrobil siusiu i lulu w ubraniach:p hahahha

JA SIE GO ZAPYTALAM CZY GO CIAGNIE CZY CO, ze sie troszke martwie..... a on ,ze po pracy to tak dla relaksu z Igorkiem przy aucie pod blokiem po piwku i do domku.... tutaj jest troszke ogrzej,bo piwo i alkohol mozna kupic tylko w sklepach alkoholowych LCBO lub Beer store.... i tyleeeeee....a my na szczescie mamy kawalek i do jednego i do drugiego:p

Vive kochana dziekuje:****

szkoda,że u nas nie ma tylko takich sklepów...
a nie żabka za blokiem do 23 a po drugiej stronie tesco do 24 :eek:

a w ogóle powiem Ci słońce,że wydaje mi się, że Ty to strasznie dobra osóbka jesteś...taka do rany przyłóż...i czemóż to tak Cię wszystko po dupie kopie, nie łapię. :zawstydzona/y::crazy:

ale słuchaj ciotki Patrycjiiiiii ;-) będzie okize, i tego się trzymajcie ;-)
ja tez byłam na obczyźne i wiem jak to wygląda :tak:
ale powiem Ci,że nam się poukładało w Irl jak Dawid dostał stałą pracę a ja podwyżkę i awans i to wszycho w momencie kiedy zaszłam w ciąże :szok::-D Polecam :-D

ok, lecę w kime.

Karaluchy pod poduchy :)

Kajka do kiedy masz wolne ?

Ostatnia edycja:
reklama
szkoda,że u nas nie ma tylko takich sklepów...
a nie żabka za blokiem do 23 a po drugiej stronie tesco do 24 :eek:

hahhaha no to faktycznie nie ma daleko....
Pyciolku ,ale jak Cie to mocno martwi to szczerze z nim porozmawiaj....rozwiejesz moze swoja jakies niepokoje i strachy:* bedzie si;*

Dziekuje Pyciolku:****
ogolnie to ja lubie po pupie dostac czasem ,ale nie w takiej postaci:p .....

a no i chcialam jeszcze napisac ,ze za 2 miesiace Twoj brojek bedzie mial juz 4 latka:)))))

ok slodkich snow:*****

Ostatnia edycja:
o ludu, to w kanadzie, jak w szwecji...
tu, miasto 140 tys i dwa sklepy z alkoholem, nigdzie nie kupisz, ani na stacji, ani w spozywczym, nigdzie, tylko w tych dwoch specjalnych sklepach, ktore tez nie sa oczywiscie otwarte non stop, w niedziele w ogole , w sob chyba do poludnia:-D

a co ja w ogole slyszalam, ze jak za czesto jedna karte wyczaja, to normalnie zglaszaja gdzie trzeba , do jakiegos socjalu czy cos i wtedy juz cie maja na oku:szok::-D

szwecja dba o swoich obywateli:-D

PYCIOL, pogadaj z nim normalnie, idzcie na jakis kompromis, weekend i sroda:-D
ale nie zamartwiaj sie babo, bo mi sie wydaje, ze nie masz czym..
poki co przynajmniej, a poki co robi roznice;-)
glowa pod sufit , wskakuj w jedwabie i nie mysl juz;-)

nie mam sily zwlec sie z kanapy:baffled:

PYCIOL, jeszcze jutro no i weekend, w pn ide do pracy, ale jak ja to zrobie to nie wiem, zwloki jestem, zmeczone od kiedy wstane..

Ostatnia edycja:
jest dobrym ojcem,
jest dobrym kucharzem,
nie zawalił pracy,
dba o nas,
jest dobrym mężem,
dobrą osobą ( chyba ,że ktoś naciśnie mu na odcisk )
ale kilka wtop walnął ze stanem swoim :-D sylwestra, urodziny, okazje.
no lubi po prostu.:baffled: i co ja mam bidna zrobić :baffled:
Kochana jakby mój był taki i jedynym problemem byłoby piwko, to wybieram opcje piwko:-D:-D jak będzie się upijał to będzie problem, a jeśli pije,bo ma smaka i robi wszystko co do niego należy wrzuć na luz kochana, ale niech mniej pali przy piwku;-)

ogolnie to ja lubie po pupie dostac czasem ,ale nie w takiej postaci:p .....
wiedziałam,że mamy coś wspólnego:-D:-D

słodkich snów laseczki i dzięki za dobre słowo;-)

aaa i piwko ja też lubię:-):-)najbardziej latem, teraz zamiana na whiskacza z colą;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kanusia przytulam na smutki :*:*:* kiedyś w końcu się u Was odwróci bo dobro zawsze wraca, zwłaszcza do dobrych duszyczek :)
Fakt że lepiej dla Mariczki byłoby być w przedszkolu ale popatrz na to z drugiej strony. Czas tak szybko ucieka a Ty masz czas się nią nacieszyć. I omijają was choroby :)
Kochana szklanka zawsze jest do połowy pełna.

Kankiya a wiesz że o Tobie też pomyślałam ;) Też bo w mam tam bardzo dobrego kolegę. Często pisujemy, dzwonimy, gadamy na Skypie ale jeszcze nigdy nie udało nam się spotkać (od 4 lat) i głównie z myślą o nim jechałabym do tego Wrocławia :)

Pyciolku ja Ci powiem że jestem strasznie wyczulona na punkcie alkoholu i to pod każdą postacią. Mój ojciec był alkoholikiem, teść też więc ja zrobię wszystko i za wszelką cenę żeby moje dzieci nie musiały na to patrzeć i takich rzeczy przechodzić. M doskonale o tym wie bardzo rzadko pije, no i nigdy sam tylko prosi mnie o towarzystwo :)
A mieliśmy kiedyś taki epizod że ja postawiłam warunek że albo wódka, praca i koledzy z niej albo rodzina. Na szczęście wybrał prawidłowo a potem awansował i zmieniły mu się zasady pracy. Teraz jak jedzie w delegację to jestem pewna że wróci trzeźwy bo to on wozi ludzi a nie jego wiozą.

Kolorowych snów laski :-):tak:

aaaaaa Kana, Kankiya to we trzy mamy coś wspólnego ;-):zawstydzona/y::-D

Witajcie kochane:)
ale mi sie ryjek uśmiecha jak mam tyleeeeeeeeeeeeee do nadrabiania :-D
Vive gratulacje!!!! Jak juz zostaniesz dyrektorem to ja aplikuje na twoją osobistą asystentkę :-D
Kanuś kochana jak mi przykro ze ciągle coś..... ale pamiętaj że masz gdzie wracac i nic na siłę, może po prostu życie tam nie jest Wam pisane , może coś fajnego czeka na Was tutaj?? ściskam o taaaaaaaaaaaaaakkkkk mocno
Kajka o tym alkoholu w Szwecji słyszałam hahha Polacy tam muszą strasznie cierpieć:-D
Pyciol ja powiem ci że na punkcie alkoholu jestem przeczulona....wszystko zależy od człowieka, środowiska, jego charakteru, siły woli nie wiem czego tam jeszcze....jak już napisałam jestem przeczulona bo wiem do czego ten nałóg może doprowadzić ....dla mnie picie codziennie nawet po jednym piwie nie jest normalne , rozumiem w weekendy , nie wiem święta w towarzystwie ale samemu codziennie ... wiesz każdy nałóg zaczyna się powoli stopniowo, nie jest tak ze nagle czlowiek z dnia na dzien zaczyna pić po 2 litry wodki i stacza się na dno tylko od czegoś to się musi zaczać... sam fakt ze ktoś nie może zakończyć dnia bez odrobinki alkoholu no dla mnie nie jest normalne...mój ojciec też jak był młody zaczynał od piwoszowania a potem....fakt udało mu się wyjść z nałogu i od kilku lat nie pije ale wiesz....nie chcę cię straszyć broń boże ale poprostu uważaj , nie mowie tez ze kazdy kto pije piwo codziennie bedzie mial problemy z alkoholem ale wiesz warto poprostu uważać i pilnować zeby nie stracic kontroli.;-)

Ale mamy dzis piekna pogodę:)
wstawać spiochy!!!

reklama
hej :)

Moje dziecko dzisiaj rano oglądało Georgea na mini mini. Mówię: ok, straczy, przełącz mi na ddtvn. Alex na to : o nie nie , nie ma mowy, szkoda prądu !!!!!!!! :szok::szok::-D

Do góry