reklama
pyciolek87
Mama Alexa:*
no właśnie nie bardzo...mi się nic nie chce robić w domu dlatego jadę do Asiulkiiiii
na następny raz ja będę biegała ze szmatą
Jeny, Wy tez musicie myć codziennie łepetynkę, byście mogły wyglądać jak człowieki ?
na następny raz ja będę biegała ze szmatą
Jeny, Wy tez musicie myć codziennie łepetynkę, byście mogły wyglądać jak człowieki ?
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Witajcie za Wami nadążyć
Kaja przede wszystkim gratulacje podwójnego szczęścia :-) ślicznie wyglądają okruszki :-)
Pyciolku ja niestety czasem muszę myć głowę 2 razy dziennie żeby jakoś wyglądać :-(
Za oknem taka piękna pogoda a my musimy kiblować w domu przez tą wstrętną szkarlatynę :-( Do tego jeszcze wczoraj w nocy mężowy zaproponował mi wyjazd z nim do Wrocławia i musiałam się obyć smakiem bo kto mi się chorym dzieckiem zajmie
Pyciolku, Asiulka miłego spotkanka :-)
Ja zaraz pomykam do szkoły po Martynę, w końcu będzie komu bawić się z Natką i skończą się jęki
Kaja przede wszystkim gratulacje podwójnego szczęścia :-) ślicznie wyglądają okruszki :-)
Pyciolku ja niestety czasem muszę myć głowę 2 razy dziennie żeby jakoś wyglądać :-(
Za oknem taka piękna pogoda a my musimy kiblować w domu przez tą wstrętną szkarlatynę :-( Do tego jeszcze wczoraj w nocy mężowy zaproponował mi wyjazd z nim do Wrocławia i musiałam się obyć smakiem bo kto mi się chorym dzieckiem zajmie
Pyciolku, Asiulka miłego spotkanka :-)
Ja zaraz pomykam do szkoły po Martynę, w końcu będzie komu bawić się z Natką i skończą się jęki
asiulkaa
Fanka BB :)
Pyciolku dobrze, ze Ty z tych co sie nie obrazasz Ale Kochana przelozmy jednak to spotkanie Przepraszam, ale dzis jak na zlosc nie wyrabiam z niczym. Zuzia nie chciala mi zasnac, a ze zmeczenia marudzila caly czas. No i w zwiazku z tym z nia to zadna robota. W koncu padla, ale jestem w lesie z moimi pierogami, a poza tym stwierdzilam, ze nie moge Was zaprosic bez ogarniecia chaty, po prostu bedzie mi wstyd. Mam nadzieje, ze wybaczysz Wysle Ci na priva moj numer i na przyszly tydzien umowimy sie na bank. Bo jutro znow jestem z mala umowiona do lekarza.
Co do wlosow to ja moge nie myc tydzien i nie widac, ze byly przetluszczone
Kokusiu szkarlatyna ojej Jakie sa objawy tego cholerstwa?
Co do wlosow to ja moge nie myc tydzien i nie widac, ze byly przetluszczone
Kokusiu szkarlatyna ojej Jakie sa objawy tego cholerstwa?
pyciolek87
Mama Alexa:*
spoko, wprawdzie ja się juz wykapałam, umalowałam i ubrałam....ale przynajmniej wyglądam jak człowiek
Alex też już się nastawił, ale zrozumiał, przyjął, poszedł się bawić
nie gniewam się, jak najbardziej rozumiem
viwe gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alex też już się nastawił, ale zrozumiał, przyjął, poszedł się bawić
nie gniewam się, jak najbardziej rozumiem
viwe gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Vive gratulacje :-)
Asiulka tu masz wszystko dokładnie opisane Szkarlatyna u dzieci - objawy i leczenie Natka miała wszystkie książkowe objawy;-)
Na szczęście nie jest tak źle jak wyglądało na początku. Gorączka pomęczyła ją tylko na początku i jak na jej możliwości to całkiem znośna. Gardło pobolewa od czasu do czasu. Od dwóch dni już nawet noce mamy przespane Jutro rano kończymy antybiotyk i mykamy na kontrolę:-)
No i niestety niecierpliwie wypatrujemy objawów u Martyny bo raczej się się obroni:-(
Dziecko ze szkoły odebrane, obiadek zjedzony
Muszę spowrotem wrócić na dietkę bo znowu zaczynam sobie folgować i całe moje starania pójdą na marne. A co gorsza wszystkie za duże ubranka oddałam a mąż kolejnej wymiany garderoby już nie zniesie
Asiulka tu masz wszystko dokładnie opisane Szkarlatyna u dzieci - objawy i leczenie Natka miała wszystkie książkowe objawy;-)
Na szczęście nie jest tak źle jak wyglądało na początku. Gorączka pomęczyła ją tylko na początku i jak na jej możliwości to całkiem znośna. Gardło pobolewa od czasu do czasu. Od dwóch dni już nawet noce mamy przespane Jutro rano kończymy antybiotyk i mykamy na kontrolę:-)
No i niestety niecierpliwie wypatrujemy objawów u Martyny bo raczej się się obroni:-(
Dziecko ze szkoły odebrane, obiadek zjedzony
Muszę spowrotem wrócić na dietkę bo znowu zaczynam sobie folgować i całe moje starania pójdą na marne. A co gorsza wszystkie za duże ubranka oddałam a mąż kolejnej wymiany garderoby już nie zniesie
asiulkaa
Fanka BB :)
Pyciolku jesli jeszcze macie ochote to wbijajcie. Wiem, wiem ale jestem nie zdecydowana Daj mi tylko z 45min to chociaz odkurze. Jak juz dziecko sie nastawilo na wyjazd to nie moge byc taka wredna. Wysylam Ci nr, jak bedziecie w poblizu to zadzwon
reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
Hej :-)
DOSTAŁAM PRACĘ!!!
I tak się cieszę Zaraz Wam napiszę
Vive...nie bede pisala "a nie mowilam" super wiesci kochana:*:*:*
Kokusia bedzie jeszcze okazja na Wroclaw nie smutkaj sie....no i zdroweczka dla corci:*
Pyciolku milych odwiedzinek kochana:*** bawcie sie fajowsko i pstrykajcie duuuzo fotek
U nas rowniez kochane piekne sloneczko....wiec spacerek murowany
my na 11 smigamy do takie Peel Center for Newcomers.... i tam bede rozmawiala z babeczka odnosnie przedskla dla Mariczki
Takze trzymajcie kciukasy
A jeszcze co do wlosko to ja myje raz w tyg....oszalalabym jakbym musiala czesciej....czasem nawet przeciage na 1,5tyg...i chyba nie ma takiej tragedi z nimi