reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Witamy weekendowo:)

U nas mamy teraz long weekend, Bo jutro jest Victoria Day... Dzien na czesc KRolowej.... Oni tutaj właściwie od wczoraj strzelają fajerwerki... Nie ma ich na sylwestra, ale są w Victoria Day :)

Pogoda wymarzona na długi weekend, od kilku dni mamy zawsze około 25 stopni i samoooo sloneczko:)
Miś mój w pracy, jutro tez chyba idzie... Nuda niesamowita...chodzimy z Mariczka na placyk i do parku.... Moja mama z Henskiem pojechali na wycieczkę MOntreal, Ottawa, Quebeck... Tak pewnie z nimi bym gdzies pojechała chociaż...

A jak tak Wam mija czAsik?

Myszko super zdolniacha z Janosika:) brawoooo:)

U nas upały !!!!
Dzisiaj byliśmy w parku i Victoria miała mega zabawę, jeździła konikiem, ciuchcią i karuzelą była bardzo szczęśliwa - super dzień :)

My dziś byliśmy u mamci. Nakrzyczałam ostatnio na meżowego, że mi auta nie daje, to dziś pozwolił mi poprowadzić swoje ukochane autko - ale tylko w jedną stronę;-)

Za tydzien męzowy się wybiera na toptrendy a ja jadę na weekend do mamy. Mam nadzieję, że pogoda będzie ładna tak jak dziś.

Hej dziewczyny

Kupę czasu mnie tutaj nie było.
Trochę się działo.
Tata mój był w szpitalu, trzustka mu spuchła do tego stopnia, że był w stanie krytycznym. W czwartek byłam z nim na pogotowiu dali mu kroplówke i wypuścili do domu, a w piatek zawiozłam do do chirurga prywatnie i natychmiast kazał jechać do szpitala, bo lada chwila trzustka mogła pęknąć. Ehhh ... teraz juz jest w domu i czuję się lepiej.

Potem bylismy z Matim u chirurga z siusiakiem bo mu z jednej strony skórka przyrosła, pani doktor mu oderwała skórkę, ale za to teraz nie każe sobie nawet dotknąć siusiaka.

W między czasie mój siostrzeniec poparzył się ogniem, miał poparzenie 2 stopnia i musiał mieć przeszczep. Szczęście w nieszczęście ze Mati nie poszedł za nim bo by mi się spalił.

W piątek w przedszkolu jest "Dzien Matki" :-)
W sobotę wylatujemy do Egiptu i mam mega stresa. Mati zostaje z dziadkami a ja mam nadzieję, że wrócę z tej wycieczki. Juz spać nie mogę.

Pogoda się sliczna zrobiła.

Aaaaa zapomniałabym Mati ma pieska chow-chow . Jest zachwycony, szaleją obydwoje na maksa. Gonią się, przewracają, skakają po sobie :-D

Miłego dnia. Ja siedzę w pracy i piję kawkę.

:szok: Nawet nie zauważyłam, że jestem pierwsza :szok:
Zapomniałam napisać, że Mateuszek od września będzie chodził do przedszkola od 7 do 13.

Agacia zdrówka dla taty!!!! Czasem się zastanawiam jak lekarze mogą podejmować tak pochopne decyzje o wypuszczeniu, wiedząc, że pacjent i tak za chwilę wróci.

Pochwal się fotkami psiaka!!!

Agacia przyjemności na wakacjach ci życzę!!!

Ja miałam dziś pracowity dzionek, a jutro cały dzień w biegu się zapowiada. Z jednej strony nie mogę się doczekać i niesamowicie mnie cieszy, że nareszcie jakaś aktywność zawodowa mi się przytrafiła. No a z drugiej zaczynam tęsknić za sielanką.

Agacia zdrowia dla taty życzę , u nas dzisiaj pada i ma być taki cały tydzień :( , Zapominajko troszkę ci zazdroszczę u mnie tylko sprzątanie haha ale myśle ze niebawem to wszystko zmienię

reklama
Do góry